Ами на мене ми купиха 35 на "Ревел" от Жоро.(Ако видите хора, които явно не са хобисти, купуващи оттам, да знаете, че си пращам "агенти" да ми пазаруват, защото ми е далече Софията).Ясене, щом става с АМВ би трябвало да става с МРТ, който според мене е по-качествения разредител.(то вече е трудно и да разбереш кое е по-качествено

)Довечера смятам да забъркам нюанс на синьото, защото имам само едно жепейско синьо и на това отгоре не е мат(когато пратих последният си агент в магазина, там нямало син мат с подобен нюанс)Оттук възниква въпроса: -Аджеба, ако смеся мат с бляскава боя какво ли "жувотно" ще се пръкне?!

А иначе аз кожата не им боядисвам, макар тези на "Прайзър" да са "мъртвешки" бели.Ще ги натъпча по вагоните и въпреки, че ще са със осветление - не вярвам толкова да се забелязва. :thank_you:Другите ми люде са на бате роцо и има само 10-тина седнали от тях - ще ги наслагам по пейки на гарата и пред депа и къщи.Та "Роцовите" са с по мръснобяла кожа - вече наподобяваща човешка.

Между другото - скоро ще ги нащракам с апарата готови.То моето боядисване се проточи вече половин година, но не е лесна работа да боядисваш такива мъничета вечер след работа, уморен, на изкуствена светлина.(слагам си от светодиодните челници и жената ме бъзика, че съм като извънземно

)А четките са ми с по 5 нули - най-ситните, които намирам.Пък и аз много се престаравам - щом им боядисвам вратовръзките и отворената част на палтата с различни бои...

Скоро ще боядисвам "Ревел" - ската 03 - ка, дето Адри ми я даде.Според вас ако накльопам рамата с четка нали няма да е крайно грозно?...в крайна сметка локомотива е бутафорен и ще стои в глух коловоз.(даже имам идея да му отворя отпреде капака и да го лепна като на панти отворен - все едно му почистват димогарните тръби).