Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts

Въпрос относно макет

<< < (2/3) > >>

ilian:
Благодаря за мненията, НО....родителите казаха че мястото не е 1,50 на 1,50,а по-скоро 1,70 на 1,20. Така че се съобразявам с тяхното мнение. Тъй като пътническите ми вагони са по-малки,смятам да ги пусна по вътрешния радиус. За външния коловоз ,мисля  там да бъдат да товарни вагони. НАправих си тунел по информацията от форума и смея да кажа че стана добре, и сега имам амбицията да направя нещио по- голямо,но се притеснявам дали няма да тане претъпкано. Мястото на големият тунел ще бъде в горния десен ъгъл тъй като до него мойе и да нямам достъп. Отново благодаря редварително за мненията. А ,ето и линка, благодарение на Pach мисля че стана:

http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserID=33401&AlbumID=121215

p.s. Поласкан съм ,че темата ми е сложена като самостоятелна ;)

Жоро:
За мястото, с което разполагаш, планът ти е оптимален. Има място за преминаващи влакове и за маневри.
Един съвет. Така, както си дал в последния вариант, гарата излиза по-дълга от междугарието. Или с други думи, краят на влака още излиза от гарата, а локомотивът вече влиза в другия край. За да избегнеш това, извади по една права релса след входните стрелки и ги сложи пред тях, като преместиш и глухите коловози, както са сега. По този начин ще има повече място и за тунела, който ще слагаш.

ilian:
Аз ,такова,не разбрах много добре. Да взема една двойките прави релси и да я преместя пред стрелките,така ли? Ако го направя обаче ще приближа много глухите коловози до планината,която планувам да бъде най-вдясно,в най-десния коловоз. МОга да иа направя и с два тунела,но ще се загуби идеята ми.Нали дясно на монитора е дясно и на схемата. Така де имам предвид ,че дясното рамо е дясно,а лявото-ляво. МОже и да бъркам ::) Простено да ми е.Наистина благодаря,че се отзовавате с мения. Поздрави.

Жоро:
Коментарът ми е по тази снимка
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserID=33401&AlbumID=121215
а не по това което качил Pach.

ilian:
 "Или с други думи, краят на влака още излиза от гарата, а локомотивът вече влиза в другия край. За да избегнеш това, извади по една права релса след входните стрелки и ги сложи пред тях, като преместиш и глухите коловози, както са сега..."

Ето това не го разбрах :D Явно съм доста застрелян. Пак се извинявам. Иначе ,разбрах че става дума за тази картинка.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия