Всичко започна когато преди около месец на детенце му подариха Н-тия влак от тия пластмасовите с батерии и той се разпадна преди да е тръгнал. Тогава ми хрумна да се опитам да му насоча мисълта към нещо по-стойносттно с което аз и братовчед ми като по-малки се скъсвахме да си играем. Споделих с колегата и той взе че измъти една една Е69 05 + един двуосен товарен + малък траф... И така взех ги за временно ползване но в един момент той си ги поиска и останах на сухо... КОШМАР... станах луд за отрицателно време... Та ето какво събрах за последните 2 седмици по спешност:

После дойте пощенския вагон на ROCO благодаря ма Мишо

След това нещата загрубяха

1-ви в композицията се присъедини вагон-ресторанта на ROCO пак благодарение на Мишо
в понеделник (02.02.

) по пощата пристигнаха и останалите 4 всички на PIKO (пощенския е 4 подвижни врати 2-та ресторанта са си с оригиналното осветление както и 1-вата класа от 3-та епоха всичко е в перфектно състояние като изключа 2 паднали крушки които оправих днес сутринта)
Та така спретнатия сет мисля да го кръстя "Bulgarian Tupan Techno" или експрес "Bulgarian Country мурафет" липсва само спален вагон

Та к'во друго му трябва на българина " Пиение, Иедиение и Некоа сгодна" Просто така се получи

До седмица чакам една композиция от 4 пътнически вагона пак на ROCO, BR118, Diesel na PIKO 218910-8, E69-05 (това заедно с BR118 ми бяха любимите - Любо (br118) сигурен съм че и Ти ще си в тази графаоще веднъж ИЗВИНЯВАЙ създадох малко работа на модовете

), TGV двуетажно, 5-6 товарни вагона
Очаквайте развитие по темата в скоро време.
!!!Всякакъв род коментари са добре дошли за мен!!!