Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Доволни ли сте от постигнатото в живота?

<< < (10/15) > >>

Adrian:
а е кво се хвърлихте в политиката  ???
Императорът ви пита какво сте постигнали или дали сте доволни,нъл тъй ?

Аз например съм доволен.
Като за начало удържах родителския натиск да приличам на тях и постепенно заприличах на себе си.Естествено ,че са ми помогнали много , за което съм благодарен, но ...исках да съм различен , да съм уникален, исках да си създам име и мисля ,че много аспекти успях.След добрата творческа кариера , последва и смейното ми щастие - съжалявам , че закъснях малко с това ! Но малката Александра и съпругата ми са били дълго време мечта в съзнанието ми...която се сбъдна и съм много щастлив :)
Има и още няколко неща , които съм наумил да създам -  едно голямо строителство и 2 двойни албума.
Това е , моля се да съм жив и здрав поне 15 години още .

GG1:
Животът искам да Ви кажа е най-хубавото нещо, после идва здравето, хората около нас и от там желанието да има нещо материалничко, да съгласен съм, че не е лошо в никакъв случай, аз лично се кефя на хората, които създават, както в нашия случай едни малки машинки, които носят толкова много удоволствие, че 80% от хората на планетата немогат да си представят, всичко останоло е за благото нали така? Важно е да не се прекалява и да не ни се засилват желанията за все повече материя. Както и да е, да не се отплесвам от темата, Аз съм доволен от всичко без изключение, позитивно, негативно и всичко останало. Грешките и негативните случки ни правят по-добри, а като прибавим и желанието на всеки един от нас да прави добрини, какво повече може да се иска? Добри дела, добри хора и мисля, че всичко е чудесно :)

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=722.msg9097#msg9097 date=1219570420 --- 2 двойни албума.

--- Край на цитат ---
Искам и аз да разгледам тези снимки ;D

Adrian:

добре, ще ти дам да видиш обложките :)

Der Hetzer:
Само не ги пускай сканирани тук, че току виж някой си изтеглил останалото пиратише и после лошо :(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия