Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Доволни ли сте от постигнатото в живота?
schatsi:
--- Цитат ---И аз имам скоро рожден ден -жокер -space
--- Край на цитат ---
..ша та изчакаме още ден... :lol:...и :drinks:
...ей го дей филибето...има -няма час път...
Сaprycorn:
честит рожден ден, Тони, макар и на патерица. Хубав подарък си си направил, със здраве да го караШ :good:
toniemi:
Благодаря,другари.Ще имам в предвид,всичките ви пожелания :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry: :drinks:
Adrian:
Тони , по нищо не разбрах ,че имаш рожден ден ! ? Затова не се сърди - честито на патерици ! Да си караш с кеф подаръка , който аз съм видял вече наживо и с твое разрешение докоснах шофьорската врата , а ти обеща това място да не го миеш дълги години ! :nyam:
така е приятели , в тая държава на Търговците само Производителите са добре ! В отливките му е цаката .
Да ни е жив и здрав Маестрото Тони !
toniemi:
--- Цитат на: Adrian link=topic=722.msg22984#msg22984 date=1239428748 ---
Тони , по нищо не разбрах ,че имаш рожден ден ! ? Затова не се сърди - честито на патерици ! Да си караш с кеф подаръка , който аз съм видял вече наживо и с твое разрешение докоснах шофьорската врата , а ти обеща това място да не го миеш дълги години ! :nyam:
така е приятели , в тая държава на Търговците само Производителите са добре ! В отливките му е цаката .
Да ни е жив и здрав Маестрото Тони !
--- Край на цитат ---
Ще ти обясня как да разбереш дали имам р ден.
Кликваш върху името ми и като излезе профилът ми,ако има парче с торта и свещичка значи имам р ден :good:
Поне аз така разбрах ,като си отворих профила ;D
След около месец-два,пак може да имам р ден,така че бъди нащрек :pleasantry: :pleasantry: :pleasantry:
П.П.Не се сърдя.Аз съм възМУтен и оГорчен.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия