Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава първият юбилей на Railwaypassion!
eurostar:
Всички бяхме живи на тръгване. Аналогията с френската сатира La grande bouffe от 1973 е неподплатена... Празникът беше супер.
Adrian:
--- Цитат на: toniemi link=topic=723.msg9790#msg9790 date=1221504929 ---Това са снимки от"Голямото плюскане" ;D
--- Край на цитат ---
..по-скоро са снимки от "Тайната вечеря" на 12-те апостола (Апостол Владо , Апостол Император, Апостол Иво , Апостол Жоро ...аре да не ги изброявам , че трябва и мене си да титулУвам)
и аз бях там
и аз пих и ядох
но какво си шушукаха Shatsi & Жоро ...така и не рабрах !
Можеби това ще излезе на бял свят след 14-ти абзац на Railwaypassion-библията а именно
"
Чули сте, че е било казано: "Не прелюбодействай." Но Аз ви казвам, че всеки, който гледа BRAWA, за да я пожелае, вече е прелюбодействал с нея в сърцето си."
Амин!
pach:
Ама не съм пил ( достатъчно ) но речта на Владо не съм я чул ... :o
Отивам да гледам видеото - добре че го има ...То сега и други неща ще се видят... ;D ;D ;D
Adrian:
Да , гледай внимателно речта на Апостол Владо - има я !
Години след това легендите ще разказват за типично адвокадската поза с ръка в джоба , и с чаша в другата , много добре отработена , и сладката му пледория за Невинността на форума !
Невинни , ама присъстващите ! - всички отсъстващи - начело с Тониеми - са Виновни и Нечисти до следващата сбирка , на която ще изкупят вината си с личния им модул Фремо , който трябва да донесат на гръб , като един Христос на МоделизЪмъ!
EMPEROR:
Адри хахахаха къртиш братче ... издави рибата ти ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D :D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия