Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Наближава първият юбилей на Railwaypassion!

<< < (4/22) > >>

pach:
Aко е в "терасата" (Владо да се произнася... 8)) то това заведение (с приятно меню и цени) е много близо до Жоро и магазина му на Кирил и Методий...

;D ;D ;D

pach:
Владко като направи резервацията да обяви тук списъка на присъстващите  ;) а също и стойността на куверта!?!

Vlado:
Аз предлагам да направим следното:
Да направим срещата в събота, за да може да дойде всеки, който може. Какво като няма да е на самата дата?! Иначе в петък със сигурност губим колегите извън София, а това не е добре, защото срещата и юбилеят са за всички нас. Затова ако сте съгласни с мен, ще предприема следващата стъпка, а именно организацията на самото събитие като условия за резервация, определяне на бройката присъстващи и т.н. подробности.

eurostar:
Вчера ходих във въпросния ресторант Терасата и останах изненадан, че на толкова приятно място в центъра на София може да има ресторант с толкова ниски цени. Поздравявам Влади за откритието. А и всичко, което си поръчахме, беше много вкусно.

pach:
 ;D ;D ;D не съм сигурен че е откритие на Влади - това си е култовото заведение на някой колеги моделисти (а пък какви спомени предизвиква... ;)). ;D ;D ;D
Но това е без значение - въпреки че гласувах за петък , съм съгласен и в събота - Вие решете. ::)
За годишнината и член(ка) №200 изненади предвиждат ли се  ???
 ;) ;D ;) ;D ;) ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия