Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава първият юбилей на Railwaypassion!
eurostar:
Добре, както решите. Не искам да се налагам в никакъв случай. Мене не ме бройте в кувертите. Аз съм само на бяло вино, език и евентуално някакви пикантни картофи - нищо друго. С това мога да си прекарам цяла вечер.
EMPEROR:
--- Цитат на: eurostar link=topic=723.msg9359#msg9359 date=1220271751 ---... С това мога да си прекарам цяла вечер...
--- Край на цитат ---
Ти вечерта можеш да я ПРЕкараш по много начини, ама нали идеята е да си изкараме добре, а не кой кого и как ще прекара ;D ;D ;D
Само се шегувам, не го приемай като заяждане :)
Vlado:
Споко! Иво в момента е извън БГ, но когато се върне, ще го изпратим като таран (камикадзе ако трябва) да преговаря с ресторантьотите. Той там в "Терасата" си бил като у дома си, чух, връзкарче нещо си падал, та се надявам да няма проблеми. А ако проима ядове, набирам наказателна група като тея от 90-те години на миналия век, за да раздадем справедливост... ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=723.msg9354#msg9354 date=1220270654 ---Да , който иска свободна консумация да си я прави извън куверта като допълнение (сигурен съм че всички ще го направим ...или почти всички). А куверта може да се подбере скромно от рода на - 1 салатка,1 безалкохолно,1 концентрирано , нещо за вечеря и... абе там както си е по протокол. Щото според мен никое уважаващо себе си заведение няма да направи резервация без капаро и примерно меню за 15-20-25 ... и нагоре човека , най-малкото че готвача трябва да знае какво ще готви...За това съм спокоен и чакам да видя по списъка на Владо , кои "мутрички" ще си хортуваме на клубни и моделни теми...
За това всъщност е организацията на Владо -а то иначе дайте да ходим там на масите пък като се съберем , ще слеем масите...
(или ще се слеем под масите) и ще си
наппправим юбилея ...
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Вие,другари,като си слеете масите,що не си наредите релсички и да връткате чашките върху платформички ;D ;D ;D
Adrian:
в z ли ве...?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия