Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby
Наближава първият юбилей на Railwaypassion!
EMPEROR:
Дет се вика ... 'елате поече ;D ;D ;D
И аз съм там :) С повечко късмет, това се надявам да стане най-масовото мероприятие! Но още повече се надявам да е само началото на нещо наистина мащабно, полезно и забавно занапред! Надявам се да имам удоволствието да се запозная с възможно най-много хобисти :)
Gervasii:
--- Цитат на: Жоро link=topic=723.msg9471#msg9471 date=1220456582 ---
--- Цитат на: Gervasii link=topic=723.msg9467#msg9467 date=1220452413 ---и аз ще дойда ако ме пуснат ;D ;)
--- Край на цитат ---
В магазина има кочан с извинителни бележки, точно за такива случаи :P
--- Край на цитат ---
аз пък ще давам отвън менте бележки HOBBISTRONGH
Der Hetzer:
--- Цитат на: Gervasii link=topic=723.msg9473#msg9473 date=1220470497 ---
--- Цитат на: Жоро link=topic=723.msg9471#msg9471 date=1220456582 ---
--- Цитат на: Gervasii link=topic=723.msg9467#msg9467 date=1220452413 ---и аз ще дойда ако ме пуснат ;D ;)
--- Край на цитат ---
В магазина има кочан с извинителни бележки, точно за такива случаи :P
--- Край на цитат ---
HOBBISTRONGH
--- Край на цитат ---
Това ми прозвуча като "ФАХТУРИТЕ" които се предлагат пред Световния Търговски Център "Илиенци" от едни знойни бразилки участващи в клипа към песента "Samba De Janeiro" ::)
pach:
И моя милост ще се появи , но едва ли за 16 часа - трябва да освободя децата от детската градина , да затвора кокошките , да ми дойде лимузината (едвам ги уговорих за 18 часа - първият им клиент за вечерта съм им,толкова рано не работели) и някъде там в тълпата на белите хора , ще съм и аз...
Да , току що говорих с Рефил (обади се от с.Бреница - без майтап , тренирал...) и той потвърди присъствието си на юбилея!
;D ;D ;D
Asere:
Хай на сичкитие мамуние!
Искам да се оплача, че на началната страница на рейлвея няма и хабер за тоз юбилей, та добре че реших да поразровя из дълбините на форума и така случайно разбрах.
...сега ми остава да изчета всичките страници публикации, докато намеря точния адрес на мероприятието на 12-13 Дек. (събота-неделя) - това го добавям за следващите които ще четат, за да не ровят назад...
Ари, мноу здраи и са надявам да нямам нещо гадно в училище и фирмата да няма коледно парти точно тогъз, та да мога да дода и аз. Весело!
Asere
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия