Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Наближава първият юбилей на Railwaypassion!

<< < (11/22) > >>

EMPEROR:

--- Цитат на: Vlado link=topic=723.msg9465#msg9465 date=1220447715 ---След като определихме заведението, деня, а вече и часа (16,00 ч. в събота, 13.09.2008 г. в "Терасите") предлагам, следващата стъпка да е всеки, който ще идва да го каже, за да очертаем и примерната бройка на присъстващите с оглед предстоящите, надявам се, лесни преговори по запазване на маса(си). 

--- Край на цитат ---

Ще го сложа и на първият пост на първа страница... а за самият сайт евентуално Владо като се върне от почивка.

KRAKOMOBILA:
Аз ш` пропусна щото се изнасям за малко в чужбина, пиите по едно и за мене.  ;)

staff123:
И мен няма да ме има, че имам китарен ангажимент.
Весело изкарване!
 :)

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=723.msg9480#msg9480 date=1220523404 ---
--- Цитат на: Vlado link=topic=723.msg9465#msg9465 date=1220447715 ---След като определихме заведението, деня, а вече и часа (16,00 ч. в събота, 13.09.2008 г. в "Терасите") предлагам, следващата стъпка да е всеки, който ще идва да го каже, за да очертаем и примерната бройка на присъстващите с оглед предстоящите, надявам се, лесни преговори по запазване на маса(си). 

--- Край на цитат ---

Ще го сложа и на първият пост на първа страница... а за самият сайт евентуално Владо като се върне от почивка.

--- Край на цитат ---
Тоз пък господин - другар кой му позволи да почива , че той работил ли е?
 ;D ;D ;D

EMPEROR:
"Който не работа, не трябва да яде" е казал народа... никъде не се упоменава, че не трябва да се почива... а и логично е кат не се работи, да се почива някак  ;D :D ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия