Общ форум | Chit-chat > Общи приказки, свързани с хобито | Chit-chat about the hobby

Наближава първият юбилей на Railwaypassion!

<< < (19/22) > >>

Der Hetzer:
Относно другия спор - ето кой локомотив италианците наричат Tartaruga

а това е Nuova tartaruga

този за който ставаше въпрос се води Caimano

така че от костенурка (Tartaruga) до кайман (Caimano) има съществени разлики, а именно - едното има зъби да те изкльопа (или 6 колооси), а другото има аеродинамична обтекаема "черупка"

2:0  :P

Maktub:
Хайде бре, хора, разкажете как беше на това феноменално празненство, качете някоя и друга снимчица, да се възрадваме  :)  Иде ми да си метна едно одеало и такъв бой да си хвръля, че сам да се излекувам овчарската  :'(

toniemi:

--- Цитат на: Maktub link=topic=723.msg9747#msg9747 date=1221353298 ---Хайде бре, хора, разкажете как беше на това феноменално празненство, качете някоя и друга снимчица, да се възрадваме  :)  Иде ми да си метна едно одеало и такъв бой да си хвръля, че сам да се излекувам овчарската  :'(

--- Край на цитат ---
Тези са още пияни,глейте за какви неща ми спорят :o,нищо смислено нема да разкажат ;D.

Adrian:
awe ти след като за една мастика се покри , сигурно ако стане дума за шише и във форума нема да се появиш...тц тц ...карфица немож' ти вкара човек  ;D :o

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=723.msg9750#msg9750 date=1221374952 ---awe ти след като за една мастика се покри , сигурно ако стане дума за шише и във форума нема да се появиш...тц тц ...карфица немож' ти вкара човек  ;D :o

--- Край на цитат ---
Може,ама после тел,ницъ ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия