ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events

Среща на 30.08.08

<< < (5/10) > >>

CaLLlo:
1. Много хубав става модулът на Пач, едно удачно разнообразие измежду останалите с моста и поразчупения релеф!  Тънкият материал на моста му придава елегантност и те кара да се взираш по-внимателно! Остава да потече реката, че за сега - суша ...

2. Владо, чудех се дали да закача снимките на 14.41 в темата за него, но реших че нещата някак ще се разпокъсат. Ако искаш закачи ги където решиш, ако не ти харесват - ще направим други!

3. Малко ми големеят снимки с размер настрани 1024! Такива са чудесни за разглеждане в компютър, но за форум малко не стават - винаги има скала отдолу и тя е чак след последната снимка - става малко неудобно. Ако кажете, ще ги слагам 800х600, но не съм голям фен!

4. Нека авторът на темата коригира леко заглавието като й сложи дата, за да не се получи объркване в бъдеще!

pach:
Много са си добре големите ти снимки - красота , а за да има скрол под всяка , аз например ги качвам по една две на куп , тогава скрола е под ръка... ;) и така докато се наместят всички ...
 ;D ;D ;D
-----------------
Реката сега се казва "Сухото дере" , макар Васко да заподозря , че е писуар за домашният ми любимец... ;D.Ако стане водата , някой ден ще я полеем и прекръстим... ;) на нещо по подходящо (Пещерска маааастикъ :-* например или "Джак Даниелс &River") и готово!
 ;D ;D ;D

staff123:

--- Цитат на: CALLlO link=topic=742.msg9353#msg9353 date=1220270195 ---4. Нека авторът на темата коригира леко заглавието като й сложи дата, за да не се получи объркване в бъдеще!

--- Край на цитат ---
...готово...
Аз бях доста замаян от вида на BR 011.065-0. Страхотен локомотив, една от целите ми (вече). Яд ме е, че не кандисах да дойда навреме за 14.41. Като гледам снимките... направо ми пада шапката.

CaLLlo:
Това с имената на реките е много болна тема. Има една много красива река, кояте се влива в морето на южния плаж на Китен. Винаги съм си мислел, че се казва "Китенска река" - наивник, като се поинтересувах по-внимателно се оказа ... "Кара дере" ...

CaLLlo:
Може би трябваше да поясня кое на кого е, но ще го направя сега:

14.41 - Vlado
011   - Vaskopf
64     - Жоро
01.5  - от витрината на магазина
сивата цистерна - също
119   - Vaskopf

Другия път ще подкарам и ТТ-то от витрината, че и там има много нови красоти!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия