Главен форум | Main forum > Фремо | Fremo
Модули на EMPEROR и misho_tabakoff
EMPEROR:
Тъй като вчера най-накрая се сдобих и аз със страници, вече започвам да майсторя и аз...
На първи прочит нещата изглеждаха така
Обаче се замислих, че реално модула пак е прав, а е крайно време да се появи модул в крива... затова мисля да модифицирам малко и основният път да не криволичи така, а да е просто в крива... от него пак ще се отбива по същият начин и товарната гаричка за цистерни ще запази вида си. Да се надяваме, че скоро ще положа релсовият път, така че да може поне на първо време да се кара по тази отсечка.
Въпросът сега е гарата от вътрешната страна на дъгата ли ще седи по-добре или от външната... според вас?
EMPEROR:
Може би нещо такова...
Само дето най-добре да го измоделирам с някой софтуер за по-точна представа... и по-реални размери...
EMPEROR:
Колонките са ето тези
Сградата е тази
Силозите са тези
и тези
и имам почти всичко набавено ...
pach:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=758.msg9613#msg9613 date=1221042968 ---Само дето най-добре да го измоделирам с някой софтуер за по-точна представа... и по-реални размери...
--- Край на цитат ---
На прав път си - първо го проектирай с истинска програма , в реален размер , да видиш (видим) за какво става въпрос и тогава ще се радвам да коментирам и помагам.Ти поне си се сетил да събереш предварително някой "нещица" , а аз всичко в движение и резултата е ... глътни време , пък дори и аз се пренадах да го видя завършен...моя модул .
А отгоре на всичкото се заформя една страхотна идея (нещо като ъпгрейд на една стара идея на брат Адри...той също я прави доколкото си спомням...тъкмо ще имаме две такивца нещица...) ама още е само идея по една снимка на полуготово нещо , така че - млъквам :-X , но с нея ще се борим май "творчески колектив в състав ......и т.н.
;D ;D ;D
misho_tabakoff:
Ето така ли:
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия