Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout

Относно материалът наречен СИМОНА

<< < (2/4) > >>

EMPEROR:
br118 ... нещо нищо не разбрах от цялата работа ... защо са 3 цените и коя за какво се отнася?

Der Hetzer:
Доколкото успях да разбера цените в първата колонка са ако идеш и ти отрежат 1 м2 от дадената плоскост, втората колонка е колко ти излиза квадратния метър ако купиш цялата плоскост, а третата колонка е цената на цялата плоскост (в една по-предна колонка пък са им дали размерите). Може и да бъркам така че не претендирам за точност, това най-добре могат да го кажат търговците. При всички положения излиза скъпичко (не е като да си изнасям шперплат от дзаводо 8) ), но пък някъде мернах че един м2 "Симона" от 10мм дебелина тежал около 750 грама, така че както е казал Галилео Галилей - дайте ми лост и лежанка и мога да правя серии с макет от 20-30 м2  ;D

EMPEROR:
Aко е така, то:
СИМОПОР 10 мм. Бял   203 см х 305 см          30,90 лв
Квадратния метър ... от него преспокойно си правиш 2 страници и ти остава и за още една страница 1 метър ...
Значи кажи речи с 40-50лв. ще имаш всички страници за един модул ...
Или пък само началата, ако са от симона то ще ти излезне сигурно 20-30лв.
Според мен е екстра при положение, че имаш абсолютно здрава, права и лесно обработваема страница...

Der Hetzer:
Абе аз се замислих целия макет на такова да си го правя

СИМОПОР 10 мм. Бял   203 см х 305 см 3 броя х 179,55 лв = 538,65 лв.  :'(

pach:
О - о- о !!!....Чудо-о-о-о!!! ;D ;D ;D
Имаме вече първоначални данни за площа на твоя макет ... :-*
Колкото до "Симона" , излиза около два пъти по скъпо от 12 мм шперплат , разкроен в Бриколаж , но пък е с малко по-лека , и най-важното няма измятания , тоест гарантирано е права , ако не е , изправянето и е лесно и трайно. За сега 1:0 за "Симона"... 

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия