Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Влак-дискотека

(1/3) > >>

eurostar:
Според тази статия SNCF пуска в движение нощни влакове с дискотека и програма. Има дисководещи, танци, ядене и пиене (най-вероятно не се пуши). Първият влак, който ще пътува всеки уикенд е между Париж и Андe в югозападна Франция.
http://www.eitb24.com/noticia/fr/B24_93387

Като пътувах към морето, имаше десетки улигофренчета из вагоните, които крещяха цяла нощ и пречеха на другите да спят. Може би за такива... трябва и БДЖ да пусне такива влакове през лятото с бар и забавления.

EMPEROR:
Само нека е отделен влак, че кат се напият и после тръгнат по другите вагони, ще е ужас...

Maktub:
Хе... готино, интересна идея. Обаче ако от SNCF монтират при вратите на вагоните автомати за презервативи и други подобни материали, напарво ще избиват двойна и тройна печалба от всеки курс  ;D Шегата настрана, защо пък не? Ако по този начин накарат всички куупонджии да пътуват в специализирани композиции, докато в останалите "нормални" влакове въведат яка дисциплина (което там не е като да не могат да го направят) всички ще бъдат доволни.

eurostar:
Може би е вече банална темата за БДЖ и българските държавници, но аз мисля, че някой умишлено се опитва да закопае българските железници с неадекватно управление или направо - пълно безхаберие. Аз съм много търпелив и ще чакам следващите избори, от които очаквам Атака или Герб да променят коренно подхода към инфраструктурата в България и подема на БДЖ в унисон с европейските компании за жп транспорт.

Adrian:

Вчера гледах чертежите на трасето на чисто новата линия София - Видин ...явно нещо мъждука

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия