Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (3/50) > >>

EMPEROR:
Металите ми хареса повече пъъъъъъъък (тропам с краче недоволно)  ;D

Сега по темата... ще трябва да си назначим и отговорник и касиер и т.н. Както и ще трябва да се гласува парите за кои материали отиват и да се смята месечния бюджет...

Някакви ориентировъчни идеи за членски внос? 20-30-50 ? 4-4-2  :D
Не сериозно... по тая тема трябва доста неща да се обсъдят, но определено е за ДОБРО! И аз съм твърдо ЗА!

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg9893#msg9893 date=1221658788 ---Колкото и да ми е неприятно, трябва да призная, че съм съгласен с pach  :P ;) :-*

--- Край на цитат ---
??? ??? ??? ::) :o
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg9893#msg9893 date=1221658788 ---Само идеята за клубен подвижен състав не ми хареса.

--- Край на цитат ---
Имаме ли си устав , членски внос , помещение , материали , машинки , макет , модули , срещи с гости от други клубове и т.н.(редът е показателен) то си следва и подвижен състав.Какъв е аргумента "против"?

pach:
Последното повдигнато от EMPEROR (колкото и да му е неприятно) обикновенно при юридическите лица и сдружения с идеална цел , се урежда с устава им.То там си е като закона и библията на клуба.

Жоро:
Ти "мърлите в пресата" остави на Адриан,
как да ги омае, той е подкован!!! ;D ;D

Жоро:
Тук ще цитирам по памет Gervasii: Членският внос трябва да се определи чак като се сметнат всички месечни разходи. Сега няма смисъл да се умува колко да бъде, но с оглед на разходите по наем, СОТ, ток, вода и т.н. под 50лв. не го виждам.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия