Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (22/50) > >>

EMPEROR:
Абсолютно вярно...

pach:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg10913#msg10913 date=1223533268 ---Абсолютно вярно...

--- Край на цитат ---
Потвърждавам... ;D
А отговорните фактори мислех ,че са сред вас ... ::)
И кво праим сеа ???

EMPEROR:
Аааа-ха... мислили сте, че са сред нас, пък ние не знаем, че така сте го решили... интересно  ::)

Gervasii:
според мен има два подхода за клуб
- национален клуб (НК)- единствен за БГ;
- национален клуб - регионални клубове на областен принцип членуващи в национален клуб с обща регистреция с включени регионални клубове.

мисля, че втория е по-добър защото с оглед комуникацията е по-удобно. регионалните клубове следва да се подчиняват на общите правила на НК. като председателите на регионалните клубове участват в управителният съвет на НК и избират ръководно тяло на НК.

нахвърлям идеи за размисъл нищо повече

pach:
И така , на зо септември , следва на 1 октомври , последва на 6 октомври ...

--- Цитат на: ivo link=topic=790.msg10525#msg10525 date=1222804881 ---Предлагам всички които споменаваме думичката "клуб" да се събереме една вечер в някое заведение и да решиме какво всъщност искаме.

--- Край на цитат ---

Цитат на: pach  в 01 Октомври 2008, 08:29:57

--- Цитат ---Мда , аз съм за!
Кога и къде ...
Както и КОЙ
--- Край на цитат ---

и пак ...

--- Цитат на: ivo link=topic=790.msg10741#msg10741 date=1223277276 ---:) та какво за срещата (Image removed from quote.)

--- Край на цитат ---

и така си чакам новини , ама ти нещо пак не си разбрал , аз ли не съм ...

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg10917#msg10917 date=1223534782 ---Аааа-ха... мислили сте, че са сред нас, пък ние не знаем, че така сте го решили... интересно  ::)

--- Край на цитат ---

Под отговорни фактори , аз разбирам администратори и модератори тук !!!

И така , кой сме ние и кой сте вие? ::)
...
Аз мисля че сме си се ние (едно цяло) , но тъй като прякото предложение дойде от Иво , реших че модератори и администратори ще се заемат сериозно с уточняването на денят и мястото за тази среща...и така си чакам новини ...
И както казва Иво - "та какво за срещата?"
 ;D ;D ;D
Ако искате да я обявим за 1 ноември (събота) белким до тогава уточним нещата ...
Мммммм ???...или да търся връзка с Пловдив !? (то пък от там нещо не ми отговарят...сигур имат организационни проблеми и те...)
 ;D ;D ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия