Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (23/50) > >>

martzaro:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=790.msg10924#msg10924 date=1223537602 ---според мен има два подхода за клуб
- национален клуб (НК)- единствен за БГ;
- национален клуб - регионални клубове на областен принцип членуващи в национален клуб с обща регистреция с включени регионални клубове.

мисля, че втория е по-добър защото с оглед комуникацията е по-удобно. регионалните клубове следва да се подчиняват на общите правила на НК. като председателите на регионалните клубове участват в управителният съвет на НК и избират ръководно тяло на НК.

нахвърлям идеи за размисъл нищо повече

--- Край на цитат ---
Геврасии вторият подход е идеален за случая аз съм съгласен за такова нещо, във всеки по голям град може да се направи представителство и съответно да се популяризира хобито. В края на краищата това ще е сдружение с идеални и некомерсиални цели.

pach:

--- Цитат на: Gervasii link=topic=790.msg10924#msg10924 date=1223537602 ---според мен има два подхода за клуб
- национален клуб - регионални клубове на областен принцип членуващи в национален клуб с обща регистреция с включени регионални клубове.

мисля, че втория е по-добър защото с оглед комуникацията е по-удобно. регионалните клубове следва да се подчиняват на общите правила на НК. като председателите на регионалните клубове участват в управителният съвет на НК и избират ръководно тяло на НК.

--- Край на цитат ---
Мда , аз също смятам , че тъй като в нашата мила страна железопътните моделисти се знаем по малки имена , и се броим на всяка по - голяма среща , то няма смисъл от повече от един клуб , поне за сега , пък след нас следващите запалили се хора като увеличат бройката - дай боже да стане , тогава може и федерация да си направят...
Или както казва Гервасии - стъпка по стъпка ...днес един клуб , след десетина години още три ...и т.н.
 ;D ;D ;D

martzaro:

--- Цитат на: pach link=topic=790.msg10992#msg10992 date=1223625785 ---

--- Край на цитат ---
Мда , аз също смятам , че тъй като в нашата мила страна железопътните моделисти се знаем по малки имена , и се броим на всяка по - голяма среща , то няма смисъл от повече от един клуб , поне за сега , пък след нас следващите запалили се хора като увеличат бройката - дай боже да стане , тогава може и федерация да си направят...
Или както казва Гервасии - стъпка по стъпка ...днес един клуб , след десетина години още три ...и т.н.
 ;D ;D ;D

--- Край на цитат ---
Кви десет години кви три клуба ве след десет години клубовете трябва да са колкото областите на страната с президент и администрация и своевременно да са приватизирали БДЖ като клубен експонат с цялата структура и подвижен състав и за десерт да са едноименни собственици на Детската железница в Пловдив която да прави директна връзка с Първа подстанция на ленинградското метро :o :o :o :o :o :o :o :o :o
Наемам се да изготвя проектоплан за цялата операция в няколко думи: Малко стари щайги за кофраж, бетон марка 25 и близка среща на няколко депутата със стната на язовир "Антон Ивановци" ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D-т.е. малко средства с огромен ефект ;D ;D ;D ;D ;D

ritchie:
Скоро  очаквайте  и  новия  сайт  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ по  ЖП 
моделизъм !    Поздрави  на  всички   колеги  от  София  и  страната  и
знайте - никога  не  е  късно  да  станете  членове  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ !

toniemi:

--- Цитат на: ritchie link=topic=790.msg11055#msg11055 date=1223885353 ---Скоро  очаквайте  и  новия  сайт  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ по  ЖП 
моделизъм !    Поздрави  на  всички   колеги  от  София  и  страната  и
знайте - никога  не  е  късно  да  станете  членове  на  ПЛОВДИВСКИЯ  КЛУБ !

--- Край на цитат ---
Няма смисъл от нов сайт,тук има достатъчно място,нека да е част от този форум.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия