Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
Vlado:
Какво ще кажете в 15,00 ч. в чата? Какво има повече да му мислим за час. Казваме и действаме - 18.10.2008 г., 15,00 ч., Национална чат среща на всички жп моделисти!
Maktub:
--- Цитат на: Vlado link=topic=790.msg11280#msg11280 date=1224053294 ---Какво ще кажете в 15,00 ч. в чата? Какво има повече да му мислим за час. Казваме и действаме - 18.10.2008 г., 15,00 ч., Национална чат среща на всички жп моделисти!
--- Край на цитат ---
Аз съм "за".
TheJackal:
За общото дело - те това е ясно!!! Ама такива като мен дето нивга не са виждали Мирка или там как се казва, съм като в игла с купа сено. Та последно , не е ли по-добре да е тук гласуването?
pach:
То май не става въпрос за гласуване , а за първоначално обсъждане , или както казваха в по-стари времена - "...да се решат целите и задачите"... ;D
Vlado:
--- Цитат на: pach link=topic=790.msg11292#msg11292 date=1224067976 ---То май не става въпрос за гласуване , а за първоначално обсъждане , или както казваха в по-стари времена - "...да се решат целите и задачите"... ;D
--- Край на цитат ---
Апцелютно! :)
За The Jackal:
Вуйче, просто отиваш на адрес: http://embed.mibbit.com/?server=irc.voodoonet.biz%3A%2B6668&channel=%23BgServ&charset=windows-1251 и след като кликнеш на линка, се показва прозорец, в който пише да регистрираш никнейм (Choose a nickname); регистрираш се като "The Jackal" и натискаш "click to join chatroom"; изчакваш малко, за да те възприеме системата; след като го е направила, се появява един прозорец, в който само можеш да пишеш и едновременно да гледаш какво другите пишат. Много простичко и ефективно, без да се изискват никакви познания по чат, Мирк, фирк, дирк, сирк и незнам си още кво ;)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия