Автор Тема: Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.  (Прочетена 92822 пъти)

EMPEROR

• Гост
  • Trade Count: (0)
Тихо сега, те нека си мислят друго ;)

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5628
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
Има нещо такова (за идентификацията)! Аз затова и написах по-горе за това. В случая освен на съвестно отношение, на друго май не можем да разчитаме. От друга страна обаче всеки гост, просто ей така заради спорта, може злонамерено да се намеси и да направи маса поразии.

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12384
  • Рейтинг: 1341
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
Цитат на: TheJackal link=topic=790.msg11319#msg11319 date=1224076639
Познава се по IP или по неговите разновидности!!! ;)
Малейииии - току що ми показаха май как става , и да ви кажа , те такива сте факири ,че .... ::) ;D ;D ;D
Абе незнам...

Цитат на: Vlado link=topic=790.msg11322#msg11322 date=1224076760
Има нещо такова! Аз затова и написах по-горе за това. В случая освен на съвестно отношение, на друго май не можем да разчитаме. От друга страна обаче всеки гост, просто ей така заради спорта, може злонамерено да се намеси и да направи маса поразии.

Абе незнам...

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5628
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
Мда! Възможността за злоупотреби е налице. Ами казвайте! Ако всички смятат, че е опасно да рискуваме, да мислим друг начин за обсъждане?

Gervasii

• КЖМ - България
  • Trade Count: (1)
  • Hero Member
  • Публикации: 1734
  • Рейтинг: 40
  • НО DRG IIb епоха София
не е ли по-добре да бъде в стая дискусията. владе не е ли добре да има линк към чата

pach

• Hero Member
    • За моделизма
Защо ми се струва , че има напрежение във въздуха и редиците!?!?!? ;)
Я релакс момчета - тия които имат БР41 ( ;)) да минат отляво ...
А тия които имат БР118 , да ходят да го търсят...
У средото до остане на место само БР185!

Адри , помагай да се отпуснем бре...
 ;D ;D ;D ;D ;D

Maktub

• Гост
Вярно е, Пач, но все пак дори и да има някой, който се е замаскирал на борче, останалите ще са истински. Да не говорим, че алтернативата е многодневно разтягане на лукуми в една по-бавна и непригодена за тези цели форум-среда, или наемане на кинозала...

Мен друг въпрос ми се върти в главата: Владо, дали този чат ще може да поеме стотина-сто и петдесет човека едновременно? Да, ти писа, че чатът е предвиден за много повече хора, но ако се логнат сто души за пет-шест минути да не забие системата? Може би въпросът ми е примитивно-лаически, но аз да изокам   ;D  И още нещо: дали не трябва да нахвърляме някакви общи принципи на дискутиране, защото ако започнат дори само десет човека да пишат по определен въпрос едновременно, ще стане такава боза в изказванията, че няма жив човек, който да може да проследи мислите на едного, камоли едновременните, прескачащи се отговори на мнозина. Дали няма да е добре, например, един отговор да не се дава в отделни изречения, а в по-дълги пасажи, така че да не се получава нещо от сорта на:

едно разкпокъсано изказцване

което ще се омесва

с

разпокъсаните отговори

на останалите и

ще ни се отели вола да

търсим кой какво

е казал?

EMPEROR

• Гост
Аз не вярвам да сме повече от 20-30 така или иначе...

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6731
  • Рейтинг: 1098
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
  в момента пак бием рекорда - 25 !

Я малко упражнение за изнурените от взиране очи :  пляк! .. не само ще ви олекне , но и зрението ви ще се повиши с 10 %  ;D :o

Gervasii

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • НО DRG IIb епоха София
много молко са упражненията. таман започнеш и си загрял и после кво пак от начало

EMPEROR

• Гост
После повтаряш, докато се измори и лявата ръка  :D :D :D

pach

• Hero Member
    • За моделизма
Цитат на: Adrian link=topic=790.msg11329#msg11329 date=1224077757
  в момента пак бием рекорда - 25 !

Я малко упражнение за изнурените от взиране очи :  пляк! .. не само ще ви олекне , но и зрението ви ще се повиши с 10 %  ;D :o
Е те това е точно на време...
 ;D ;D ;D ;D

Gervasii

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • НО DRG IIb епоха София
а както се казва лявата ръчичка най-добрата ..........мелба

TheJackal

• КЖМ - България
  • Trade Count: (35)
  • Hero Member
  • Публикации: 1711
  • Рейтинг: 159
  • ТТ 1:120 III und IV Epoch DB & DR
  Има лесно! В DC++  в системата на която съм член http://ascendentnetwork.com/ е решено по много лесен начин: Има един водещ на събранието, които казва каква е темата и започва първо с негово изказване, после примерно аз искам думата и писша следния символ (Y) - искам думата, (N) - няма да се изказвам, пропускам или следващия от горе-надолу по реда както са (S). Системата е безупречна има над 300 члена, които са в някаква ерархия по старшинство, събранията се провеждат в един от хъбовете и там измамa няма защото всеки влиза с ника, паролата си и по IP и може за секунди да виде проследена конекцията му била тя от статично или динамично IP. Събранията са всяка събота от 20.00 часа БГ време - удобно и за петте континента. Точно поради тази причина някога предложих да има и DC++ HUB сървър. Та има лесно пак казвам да се проследи IP!!!
  Ето за проба, всеки може да провери на този сайт, желано от него IP   ttp://www.db.ripe.net/  ------> пише се някакво IP в правоъгълничето горе в дясно RIPE Database Search и после се натиска GO. Така, че да заповядат всички на кръглата маса за преговори!!! 

EMPEROR

• Гост
То пък ако сега и за това седнем да се лъжем... за гласове за хобито ни... значи ептен сме сдали багажа... Че и системи и хризантеми... предлагам и пръстов отпечатък и метален детектор... и без това минавам през тия секи ден на работа по 4 пъти... Стегнете се малко. Кой кого как щял да излъже или да метне с IP... Такива ли па мошенници сме се събрали с това хоби бе хора????