Вярно е, Пач, но все пак дори и да има някой, който се е замаскирал на борче, останалите ще са истински. Да не говорим, че алтернативата е многодневно разтягане на лукуми в една по-бавна и непригодена за тези цели форум-среда, или наемане на кинозала...
Мен друг въпрос ми се върти в главата: Владо, дали този чат ще може да поеме стотина-сто и петдесет човека едновременно? Да, ти писа, че чатът е предвиден за много повече хора, но ако се логнат сто души за пет-шест минути да не забие системата? Може би въпросът ми е примитивно-лаически, но аз да изокам

И още нещо: дали не трябва да нахвърляме някакви общи принципи на дискутиране, защото ако започнат дори само десет човека да пишат по определен въпрос едновременно, ще стане такава боза в изказванията, че няма жив човек, който да може да проследи мислите на едного, камоли едновременните, прескачащи се отговори на мнозина. Дали няма да е добре, например, един отговор да не се дава в отделни изречения, а в по-дълги пасажи, така че да не се получава нещо от сорта на:
едно разкпокъсано изказцване
което ще се омесва
с
разпокъсаните отговори
на останалите и
ще ни се отели вола да
търсим кой какво
е казал?