Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
EMPEROR:
Тихо сега, те нека си мислят друго ;)
Vlado:
Има нещо такова (за идентификацията)! Аз затова и написах по-горе за това. В случая освен на съвестно отношение, на друго май не можем да разчитаме. От друга страна обаче всеки гост, просто ей така заради спорта, може злонамерено да се намеси и да направи маса поразии.
pach:
--- Цитат на: TheJackal link=topic=790.msg11319#msg11319 date=1224076639 ---Познава се по IP или по неговите разновидности!!! ;)
--- Край на цитат ---
Малейииии - току що ми показаха май как става , и да ви кажа , те такива сте факири ,че .... ::) ;D ;D ;D
Абе незнам...
--- Цитат на: Vlado link=topic=790.msg11322#msg11322 date=1224076760 ---Има нещо такова! Аз затова и написах по-горе за това. В случая освен на съвестно отношение, на друго май не можем да разчитаме. От друга страна обаче всеки гост, просто ей така заради спорта, може злонамерено да се намеси и да направи маса поразии.
--- Край на цитат ---
Абе незнам...
Vlado:
Мда! Възможността за злоупотреби е налице. Ами казвайте! Ако всички смятат, че е опасно да рискуваме, да мислим друг начин за обсъждане?
Gervasii:
не е ли по-добре да бъде в стая дискусията. владе не е ли добре да има линк към чата
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия