Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
martzaro:
--- Цитат на: EMPEROR link=topic=790.msg11337#msg11337 date=1224079179 ---То пък ако сега и за това седнем да се лъжем... за гласове за хобито ни... значи ептен сме сдали багажа... Че и системи и хризантеми... предлагам и пръстов отпечатък и метален детектор... и без това минавам през тия секи ден на работа по 4 пъти... Стегнете се малко. Кой кого как щял да излъже или да метне с IP... Такива ли па мошенници сме се събрали с това хоби бе хора????
--- Край на цитат ---
Е по тези работи съм аз предлагам преносима система за пръстови отпечатъци и металдетектори било на рамка било ръчни ;D ;D ;D ;D ;D
Ей хора, люде-хора-хора-люде, стига с тази подозрителност, просто влизаме в чата и толкоз ???
schatsi:
--- Цитат ---в момента пак бием рекорда - 25 !
--- Край на цитат ---
??? ??? ???...къде се скътахте бре....сам съм кат куче тук ??? ??? ???
EMPEROR:
Заработваме за следващите поръчки вагони и локомотиви и секви други вредни такива :D ;D :P
Adrian:
:o ;D :D ;)
TheJackal:
Пожелавам на всички от сърце, след създаването на клуба и ние да имам такъв макет! ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия