Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (36/50) > >>

pach:
Предлагам модераторите час по-скоро да заключат раздела за клуба с трите му подфорума така , щото който гледа без да се е логнал , дори заглавието да не вижда ...така се надявам бъдещи и настоящи несериозници да се не мотат насам ,натам като пилета без глави , докато ние се опитваме сериозно да дискутираме и работим по вълнуващи ни не от вчера въпроси...
...мотат се тука некви , щъкат по коловозите насам - натам....
 ;D ;D ;D ;D ;D

Пояснявам идеята:

ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!!
Клуб на Railway Passion | Railway Passion's Club
Главен форум | Main forum
Макетиране и техники на макетирането | All about layouts
Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering
Ревюта и поддръжка на модели | Reviews and maintenance of models
Купува / Продава | Buy / Sell
Общ форум | Chit-chat
 в горните редове само тоя в червено да се вижда в основният форум след логване (или там както му викат... :-[)

Vlado:
Според мен общата видимост ще е реално прилагане на целта ни за популяризация както на клуба, така и на хобито като цяло. За какво ще го правим този клуб ако не за всички нас, включая и тези, които в бъдеще ще поискат да се включат? Ограничавайки възможността за обща видимост, показваме, че не сме последователни в стремежа си да обхванем максимален брой почитатели. Дори бих се изразил по-крайно - това ще отблъсне част от потенциалните членове. А отделно и че се създават съмнения за нещо "под масата" - дай да си направим нещо за нас си, да го скрием, че другите да не видят.
Апелирам за максимална откритост и прозрачност на всяко действие свързано с организацията на клуба, без изключение.
Това, разбира се, е мое мнение и ще се съобразя с общото отношение по въпроса, каквото и да е то.

Vlado:
И нещо друго, което искам да споделя. Разбирам всеобщата приповдигнатост на всички относно скорошната перспектива за създаване на клуб за нашето хоби. И на мен също ми се иска да се идентифицирам максимално скоро с орган обединяващ съмишленици, приятели, симпатизанти. Хвърляйки се необмислено "в дълбокото" обаче рискуваме да се случи приказката "Бързата кучка слепи ги ражда". Имам предвид, че трябва да действаме спокойно, трезво и обмисляйки всеки детайл. Да степенуваме нещата по приоритети и според нивото да следваме поетапно поставените цели. И винаги да отчитаме народопсихологията, от която и ние страдаме и сме обременени. Нагледали сме се, а и продължаваме да го правим на ежедневни скандали, пасквили и какво ли още не в целия ни обществен живот, независимо дали се отнася до Народно събрание, МВР, съдебна система, отбрана, медии и къде ли още не. Да не повтаряме грешките на другите! Можем да се предпазим ако сме мъдри. А ние можем да сме такива.

Adrian:
Продължавам ,

да се привлечат личности , като г-н Ботев , Деянов  - нещо като почетни членове с право на глас.

В контекста на Национален и Регионални клубове не виждам нищо лошо първо да има регионален клуб София ; така ще отпаднат много противоречия според мен.

Лично аз съм склонен да членувам в Клуб София. Защото ми изглежда доста по-реален за осъществяване  ;)

Gervasii:
в общи линии Адри е прав и е начертал верните насоки за Клуб - национален със секции в други населени места.

предложението ми за регионалните секции да е на областен принцип, като не е задължително да е областния град - пример ако е смолянска област а моделистите са са от девин то седалището на секцията в смолянска област ще е в девин

без китайската мафия (триада) няма да минем и е прав клуб-магазин-медиа

клуба следва според мен да има следното ръководство:
председател, заместник председател, генерален секретар, технически секретар и ковчежник.

органи - месечно заседание на ръководството, годишно финансово събрание (до средата на март за изтеклата фискална година) и общо събрание (през ноември)

по отношение на членовете с Pаch съм съгласен - може коментар на достъпа ама това е формалност

да чуем и другите аз подхвърлих разни идеи ;D ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия