Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (42/50) > >>

Gervasii:
мааааай четящите са повече от пишещите. според мен хората които четат а не пишат според мен са на мнение, че дискусията е непотребна и въпроса за клуб не е навременна. тоест рано е да се говори за клубна дейност. аз викам да посрещнем КОЛЕДА и НОВА ГОДИНА, да заколим свинята пък после ще му мислим.

EMPEROR:
Незнам за другото, ама ако поканиш на свинско и винско нема ти се обидя  8)

Adrian:

Герво , кво да ти кажа !?
Позна!

Не виждам никакъв смисъл от клуб - то няма никакъв интерес.

Пак казвам , въпреки негативното си мнение - направих всичко възможно да нахвърлям идеи и предложения .

pach:

--- Цитат на: Adrian link=topic=790.msg11882#msg11882 date=1224748352 ---

Герво , кво да ти кажа !?
Позна!

Не виждам никакъв смисъл от клуб - то няма никакъв интерес.

Пак казвам , въпреки негативното си мнение - направих всичко възможно да нахвърлям идеи и предложения .

--- Край на цитат ---

Брях , м*** му - ти пък откога имаш негативно мнение , ние те имаме за съосновател на клуба , пък той го играел "ташак - хем в играта , хем извън нея..."  ;)
 ;D ;D ;D

Adrian:

не ми е толкова весело и оптимистично ти и аз да правим клуб - няма кой да пратим за бира ;)

А това ,че давам идеи още не значи ,че ще участвам в клуба . Явно си нямаш на представа каква 'порода' е жп-моделистът . А аз съм си патил , за разлика от теб, и затова съм скептичен.

А жп-моделистът е много , много особена порода...

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия