Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria

Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.

<< < (15/50) > >>

Adrian:

мдам , и ти си прав така - ще си побъбримммм

ivo:
Въпрос отностно бъдещ клуб. Имам предложение за прехвърлянето му в отделна тема. Също така мисля, че е време да седнеме на маса и да решим kакво искаме. :) Пък и след това да се преброим. ;) както казва Жоро.

pach:
 ivo то хубаво , имам някой предложения и във връзка с разговора ни в събота за снимки ,клиповете и някой други теми , но не ти виждам електронната поща тоест не я знам ...
Пусни ми адреса си на моята поща или тук го направи видим,моля те!

ritchie:
Аз  като  адвокат,  Ви  задавам  следния  въпрос :
Необходимо ли  е  този  клуб  да  е  непременно  юридическо  лице  (Ю. Л.) ?
На  кого  ще  му  се  занимава  да  обикаля  по  съдилища,  данъчни  и  всякакви
други  институций  за  които  можете  да  се  сетите. 
И  за  какво ?   Каква  полза  от  Ю.Л.   без  то  да  развива  стопанска  дейност ?
Отговорът  е  много  прост -  това  Ю. Л.   ще  трупа  само  разходи  и  разходи,
които  ще  трябва  някой  да   погасява.   И  от  цялата  работа  само  ще  се  загуби
интереса  и  мотивацията  към  хобито.   Всеки  може  да  се  занимава  с  ЖП  моделизъм  без  да  е  необходимо  да  става  член  на  някакъв  клуб  или  друга  организация.   Та  те  ли  ще  го  мотивират  да бъде  по-активен  в  хобито ?
Затова  намирам  инициативите  в  това  отношение  на  някои  господа  за  напълно  безсмислени  и  отекчаващи.   А  за  орташката  работа  знаете  какво  е  казал  народа.

zazo:
Точно заради тоя тип мислене, цялата ни държава е на тоя хал. В крайна сметка никой никого не кара да членува, където и да било насила. За ен-ти път го казвам, клуб се прави и от 5 човека, не е нужна някаква пълна масовка. Щом е повдигнат въпроса, значи интерес има, ама да се отрича нещо ей така само за идеята не мога да го приема.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия