Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
Adrian:
мдам , и ти си прав така - ще си побъбримммм
ivo:
Въпрос отностно бъдещ клуб. Имам предложение за прехвърлянето му в отделна тема. Също така мисля, че е време да седнеме на маса и да решим kакво искаме. :) Пък и след това да се преброим. ;) както казва Жоро.
pach:
ivo то хубаво , имам някой предложения и във връзка с разговора ни в събота за снимки ,клиповете и някой други теми , но не ти виждам електронната поща тоест не я знам ...
Пусни ми адреса си на моята поща или тук го направи видим,моля те!
ritchie:
Аз като адвокат, Ви задавам следния въпрос :
Необходимо ли е този клуб да е непременно юридическо лице (Ю. Л.) ?
На кого ще му се занимава да обикаля по съдилища, данъчни и всякакви
други институций за които можете да се сетите.
И за какво ? Каква полза от Ю.Л. без то да развива стопанска дейност ?
Отговорът е много прост - това Ю. Л. ще трупа само разходи и разходи,
които ще трябва някой да погасява. И от цялата работа само ще се загуби
интереса и мотивацията към хобито. Всеки може да се занимава с ЖП моделизъм без да е необходимо да става член на някакъв клуб или друга организация. Та те ли ще го мотивират да бъде по-активен в хобито ?
Затова намирам инициативите в това отношение на някои господа за напълно безсмислени и отекчаващи. А за орташката работа знаете какво е казал народа.
zazo:
Точно заради тоя тип мислене, цялата ни държава е на тоя хал. В крайна сметка никой никого не кара да членува, където и да било насила. За ен-ти път го казвам, клуб се прави и от 5 човека, не е нужна някаква пълна масовка. Щом е повдигнат въпроса, значи интерес има, ама да се отрича нещо ей така само за идеята не мога да го приема.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия