Клуб "Железопътен моделизъм - България" | Club railway modelling - Bulgaria > Клуб железопътен моделизъм - България | Club railway modelling - Bulgaria
Общо обсъждане на бъдещ клуб и свързаните с това неща.
Maktub:
Едва ли таксите за ООД и за ЮЛ с нестопанска цел са еднакви?
XRISTO:
Ти ги набута направо в 6-ти глух коловоз... ;D Що да си не спретнат сдружение-както споменах предната седмица таксите съм им 50-тина лева.Верно,вие адвокатите може и хилядарка да обръснете някого за регистрацията,но аз се наемам да го направя абсолютно безплатно(без таксите,разбира се , за които ще ви изпратя бележките).А,и най-приятелска забележка:
--- Цитат ---На кого ще му се занимава да обикаля по съдилища, данъчни и всякакви
други институций за които можете да се сетите.
--- Край на цитат ---
Пише се "институции" и прави лошо впечатление написано от ръката на висшист, с гимназиално образование съм и сигурно допускам и аз грешки,но тази е особено груба и не можах да се стърпя. ::)
mill:
Аз съм за...каквото решите такова ще е! Ясно е ,че софиянци ще се нагърбят с учредяване и формалности по клуба,така че каквото измислят това ще е.Ние от прованса много много да не плямпаме,ами ако може пари да им дадем. ;D .
Благодарение на Pach /тенкю пич ;D/ си имам официален докИмент за пред сОпругата ,тъщата,любовницата ,шефа и т.н. ;D ;D.
Прилагам образец как трябва да се попълни ;)
Vlado:
Таз чудодейна бележка я подписвам моменталически! ;D
mill:
Абе по така си е кога покажеш и докажеш на жената ,че не си бил сам с некоя убавица на зелена тревица край бистра рекица ,положил главица на меката И цица;) :D,да взема да спра,а ;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия