Забелязвам по-голямо движение отдолу , в графата присъстващи , отколкото в графата на изказващите се...голям сеир правим явно , та гледат да не ни прекъснат шоуто... >

Тъй като се пренадах да чакам модераторите да отделят тази част от форума от общата видимост , и никой от вас не ме подкрепи в това ми желание , утре живот и здраве ще открия нова тема със заглавие "Предложение за устав на клубът" .
...И нека обсъжданията по бъдещият устав да могат да се виждат без да знаем кой ги чете , дори и от луната...
Това ще си има и свойте предимства , просто окончателният вариант и неговотго обсъждане ще остане единствено в историята , ама после да не се чудим защо ни "бият със собствените ни камъни"...ще се знае кой , как и защо во веки веков...
па за архив се дърпаха някой - ми че то вече ни архивират изказванията , не се знае утре може и да потрябват...
Този устав вече втори месец е готов за обсъждане , но поради движението ни със скоростта на костенурките , както и многото общи приказки , без конкретна стойност , смятам че сега му е дошло времето да го кача на форума.Най-общо казано - майната му , писна ми да се опитвам да направим нещо смислено...
Дано да не съм прав , но доста хора се извървяха на общите приказки , ама много малко показаха , че тази работа им е на сърце...за съжаление и от такива от които не съм очаквал такова отношение...ама това е за разговор на бири ...друга бира

:-X
По принцип от първоначалният му вид вече има някой промени , вследствие въвеждането на коригирани точки и членове , които са съобразени с малкото конструктивни изказвания , на по-тесен кръг от колегите тук.
Останалите се задоволяват или с наблюдателски функций , или с приказки които ако не ни връщат на изходното ниво на тази дискусия , то поне с нищо не я развиват.
Очаквайте включване утре ....