Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Ядец...
Der Hetzer:
Или пък да се отвори една съвместна тема за футбол и политика (понеже от тези неща всички разбират), като по политическите въпроси всякакви епитети, словосъчетания и мисли, които биха могли да бъдат определени като "расизъм" да бъдат разрешени с цел обективност на мненията и назоваване на нещата и проблемите с истинските им имена 8)
Vlado:
O-o-o-o, аз само се шегувах! Дори не съм запалянко! И не ме интересува футболът, освен разни европейски и световни, а бг-то пък съвсем, ама съвсем не ме вълнува. Че последното футбол ли е?!
Всичко беше само шега. Извинявам се на тези, които съм засегнал и обещавам повече да не дразня на тази тема.
Peace!!!
:)
XRISTO:
О-о-о-о,засегнал съм се,чушки!И аз съм същият запалянко като теб - цял Ловеч се изнесе на стадиона,че и половин Плевен за мача с Астън Вила,а аз в това време пътувах по безлюдният път за Плевен,че да си взема сетчето от "Конрад" ;D ;D ;D
mill:
--- Цитат на: staff123 link=topic=793.msg10021#msg10021 date=1221847578 ---Моят кофти ден е днес...
току що ми извадиха 2 зъба и не мога да ви опиша какво изпитвам...
--- Край на цитат ---
Нали не се занимаваш с ремонт на коли,щото в по горния пост нямах предвид някой от нас ;).
XRISTO:
Аз правя коли,ама нали знаеш - присъстващите винаги правят изключение. ;D ;D ;D Пък и аз съм по токовете,двигатели,кутии и ходова част не правя от 5 години,освен на приятели. ::)
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия