Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Ядец...

<< < (2/7) > >>

EMPEROR:
... знаем знаем "за да ни олекне" ...  ;)

Adrian:

па ако немате къде - ей Мишкина има чудодейна задна седалка на Пежо - ПРОВЕРЕНА ! - можела не само модули да побира! :o

XRISTO:
Егати и деня,верно!Каквото захвана - на пепел става(страх ме е да се изпикая даже,  ;D ;D ;D)По-бързо да се свършва , че толкова работа имам,а в такива дни просто нищо не се получава.  ::)

mill:
На вас деня ви е крив,на мен седмицата, ба...х му мамата,всичко дето бях скатал за некое локче,вагонче  ,ги налапа  тоя смотан таралясник,которник >:(-колата.Зъби да ги заболят всички калпави и тъпи майстори по сервизите ;D.За нищо нямам настроение, на всичкото отгоре за капак така хубаво се разболях,че направо ми иде да си навра тиквата в аквариума и изям рибите сурови :D.Бива ,бива куцо магаре ,ама аз съм направо сакато...Ама хората са казали -много хубаво не е нахубаво.То не може моренце ,хотелче,макетче,супер отпуска и нещо да не се прецака...Ай поне и другата поговорка е по верна -всяко зло за добро ;)

Жоро:
Мите, Митее! По-къръшки месец от тоя, здраве му кажи. То се не трае бее. Страх ме е да си помисля, какво още не се смърмалясало.  >:(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия