Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Имам нужда от помощ при макетирането | Need help with layouts
Книгата на Юри Ботев
XRISTO:
Здравейте!Интересува ме откъде мога да намеря въпросната книга на Юри Ботев - може и в електронен вариант,защото едва ли има ново издание.И аз отдавна съм запален по влакови модели и повечето неща,които имам са НО , като във връзка с това възнамерявам да събирам само в този мащаб,та евентуално след някоя друга година да започна да си правя макет,но искам да прочета това-онова за да се доограмотя.Във връзка с това всяка помощ ще ми бъде от полза,за което благодаря предварително.
mill:
:)
Vlado:
В момента екипът на Railwaypassion качва на сайта извадки от тази книга с любезното разрешение на самия автор. Тъй че ако имате малко търпение в скоро време ще можете лесно и бързо да ползвате коя и да е глава от "Ръководство по железопътен моделизъм". Материалите търсете в разделите "Макетиране" и "Електроника".
XRISTO:
Благодаря ти Vlado че се отзова със полезна информация но,явно скоро ще имам електронния вариант на книгата,която mill ще ми изпрати,за което специално му благодаря предварително. :)
erik:
Здравейте на всички фенове на жп моделизма
Бих искал ако е възможно да се качи електроният вариант на книгата Железопътен
Моделизъм в tranz.it - по този начин и без това рядката за намиране книга ще бъде
достъпна за всички начинаещи и не толкова за фенове на жп моделизма. В тази книга е дадена основата за направа на макет макар и старо издание.
Много ще ме зарадва ако някой се отзове на тази молба.
Благодаря предварително.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия