Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control

DCC продукти на CT-Elektronik

(1/11) > >>

lubomir:
След 2 години проби и тестове и някои проведени разговори, от началото на Октомври ще мога да предлагам обикновенни и звукови DCC декодери на фирма www.tran.at Австрия, както и други електронни и електротехнически артикули за жп моделизъм. Към момента разполагам с малки количества DCX74D(подходящ за вграждане както в N, така и в H0 локомотиви), като в зависимост от това към кое ще проявявате повече интерес ще се опитам да поддържам тези артикули тук на склад. Цените са същите като в Австрия и могат да се видят тук  http://www.tran.at/cgi-bin/Preisliste.pl. Сроковете на доставка са ориентировъчно до 10дни.
В момента тази фирма предлага едни от най-добре работещите декодери, които практически не създават проблеми по време на експлоатация за разлика от някои конкурентни продукти. Напълно NMRA съвместими, тези декодери работят безпроблемно и с мишките и централите на ROCO, LENZ, ZIMO, Uhlenbrock  и др. DCC системи.
Ще се опитам да осигурявам преведена документация за всеки артикул на Български. Вече имам готова такава за DCX74D. В момента правя такава за звуковите декодери и програматора.
Моля, ако някой има въпроси да ги изпрати на Л.С. или да звъни на тел. 0888248591.
Пожелавам приятни занимания с любимото хоби!

EMPEROR:
БРАВО! Звукови декодери на по 40-50е... това си е трепач!!!
Евала наистина!
Само как седи въпроса със звуковите банки?

pach:
Супеееер!  :o
Без много да разбирам , се бях ориентирал към тези нещица , пък сега като вече и представител си имаме ...Неам думи  ;D
При това за 10-тина дни и на тия цени - за нова година освен "оня" стартов сет на РОКО , май още парици ще трябват! ::)
Успех!

lubomir:

--- Цитат на: EMPEROR link=topic=804.msg10149#msg10149 date=1222175079 ---БРАВО! Звукови декодери на по 40-50е... това си е трепач!!!
Евала наистина!
Само как седи въпроса със звуковите банки?

--- Край на цитат ---
Най-вероятно гледаш само звуков а не комби декодер. За мен най-добро си е комби декодер по две причини най компактно и едновременно с това две в едно. При това излиза по-евтино от два декодера(за задвижване и за звук).
Какво по точно те интересува за звуковите банки? На сайта има документация като освен на немски доста неща са и на английски. Мое задължение е да осигурявам и БГ документация, но това ще става на етапи заедно с пристигането на различните артикули. Инак превода от раз на всичко може да ми коства месеци работа, а пък все пак аз си имам и друга работа от която реално се издържам. Относно цената пропуснах да кажа че издаваме ДДС фактури, така че това е един допълнителен бонус.
Всички комби декодери са за говорители с 8 ома съпротивление(а не 100 ома като ESU), което е най често срещано при говорителите за GSM -и. Все пак в комплекта има изключително качествен такъв компактен говорител който също е произведен в Австрия, и замяната му е препоръчителна само ако няма място за него.

XRISTO:
Изказвам това мнение на базата на закупения и монтиран декодер от Любо.Значи,декодерът като цяло си го представях 4 на 5 или нещо подобно - единствената база за сравнение ми беше декодера,който имам от сета на роко,вграден в кутията на BR 215(едва-едва е събран там  ;D) Та,казвам на Любо,че нямам място на лока за декодери,освен да орежа половината лок отвътре,вследствие което той ще стане лек и ще му се нарушат ходовите качества.Той ми отговори,че декодерчето е малко и че щом ще го слагам в лок,който е от по "старата генерация" , трябва да си взема без NEM куплунг.Реших да рискувам.Локът,на който щях да слагам декодера е Y8400 на SNCF,(това го разбра br118,за което съм му благодарен  ;)).Рискувах и поръчах,в крайна сметка имам и други локомотиви,които чакат за декодери,с доста повечко място за вграждане по тях.  :) Декодерът дойде смайващо бързо и със подробно упътване , което при това е на български език.Оказа се страхотен дребосък,но въпреки това се наложи да поостържа лока с дремела-добре че е от някаква метална сплав,по-скоро цинкова,защото е мек и лесен за остъргване.Изненадата ми беше като го сложих на релсите-за разлика от онзи "туч",дето стои във кутиите на 215-ката,този реагира мигновено на командите и въобще се държи перфектно.Съжалявам , че не съм снимал етапите,но апаратчето ми е кофти,а и съм работил главно вечер,на изкуствена светлина и снимките стават неразгадаеми.  ::) Мога горещо да ви препоръчам този вид декодер - DCX-70,отличен,става и за N , освен за HO,размери 19х11х4,5мм,0,8 амперов.Аз за себе си вече съм решил-ще се дигитализирам от Любо , но постепенно,защото сега започвам покупката на трасето.  ;)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия