Електроника и Електротехника | Electronics and Electrical Engineering > Цифрово / дигитално управление | Digital Command Control
DCC продукти на CT-Elektronik
luci:
--- Цитат на: pach link=topic=804.msg36288#msg36288 date=1266478742 ---Казах ли ти - това е нашият човек! :good:
И цените са му страхотни!!! :ok:
Аз лично ("като стана голям" - римейк от рекламата) само от него смятам да купувам - то и той тогава ще стане "голям" :lol: :lol: :lol:
--- Край на цитат ---
еми даааа :) не съм се съмнявал май :)
XRISTO:
Имам един въпрос, относно неравномерния ход при някои пиковски (по - стари) модели:
Дали при поставяне на декодер на СТ неговата обратна връзка ще позволи да се изчисти неравномерният ход, забелязващ се в някои по - стари модели, особено при ниски скорости? ::)
lubomir:
Не съм пробвал това, но при всички положения ще е по-добре от колкото преди да се постави декодера, а причината е че при аналогово захранване, пиковските мотори прескачат при ниски напрежения и от там се получава неравномерното движение, докато с декодер импулсите които се подават към мотора са с пикови стойности на захранващото напрежение(примерно 16V), от тук би трябвало неравномерноста да намалее.
Практиката обаче ще покаже най-добре!
XRISTO:
Ще си поръчам някой освен, че да пробвам с един пиковски 01.Ще ти се обадя, когато се поопарича. :hi:
luci:
и при нов ТТ пико е така. С декодера си трябва малко игричка със стартовото напрежение.. и намалява неравномерното ускоряване при ниските скорости.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия