Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

За домашните любимци с любов :)

(1/8) > >>

mill:
Най -новата  ми придобивкаааа   ;D ;D ;)    http://store.picbg.net/pubpic/A9/BD/fd15827b59aea9bd.JPG   ,от 3 дена е в къщи.

XRISTO:
Е-е-е-е,да ти е честит!Голям съм им фен на котките!(не обичам кучета-шумни са и миришат)  ::)

Der Hetzer:
И аз съм обмислял да си взема котка, даже съм си избрал модела - чисто черна улична, да ми минава път по N-пъти да ден, предизвиквайки съдбата и разните суеверия и поверия - ей така просто да видя по-куцо може ли да стане всичко... Обаче нещата които ме спират са мислите как котката може да скочи на бъдещия макет и да играе мач с вагоните, а освен влаковете имам и една друга доста голяма колекция от коренно различно естество, на която една котка може да и види сметката за броени часове...Така че най-вероятно ако ще си взимам някаква гад някой ден - това ще са риби...

XRISTO:

--- Цитат ---И аз съм обмислял да си взема котка, даже съм си избрал модела - чисто черна улична, да ми минава път по N-пъти да ден, предизвиквайки съдбата и разните суеверия и поверия - ей така просто да видя по-куцо може ли да стане всичко... Обаче нещата които ме спират са мислите как котката може да скочи на бъдещия макет и да играе мач с вагоните, а освен влаковете имам и една друга доста голяма колекция от коренно различно естество, на която една котка може да и види сметката за броени часове...Така че най-вероятно ако ще си взимам някаква гад някой ден - това ще са риби...
--- Край на цитат ---

Какта N-пъти?!Че то това си е на много лошо!По добре HO - пъти ?  ;D ;D ;D Хей,пичове в  "N",не се обиждайте,майтап да става.  ;DИ каква ли ще да е тая колекция?!Да не събираш чирози?  ;D ;D ;D Или си направил изложбена зала на колбасарската промишленост?  ;D ;D ;D Ако е второто - да ти идваме на гости,с биричката естествено!  ;)

Adrian:

--- Цитат на: muncho link=topic=107.msg10212#msg10212 date=1222284370 ---Най -новата  ми придобивкаааа   ;D ;D ;)    http://store.picbg.net/pubpic/A9/BD/fd15827b59aea9bd.JPG   ,от 3 дена е в къщи.

--- Край на цитат ---

Еее, братле , да ти е живо и здраво котето :)
Прилагам веднага снимка на моя домашен killer >>

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия