Стори ми се странно поведението на Пацо , който сякаш обръщаше повече внимание на HO - to 

Ами Жоро ми направи изненада , като до последно не ме светна ,че ще има в ТТ модули.А аз както казах , носех всичко което имам като подвижен състав но в НО и ето резултата сега - смейте се , смейте се...
Обаче от щъкане между двете секций на фремомодули и макети в НО и ТТ вечерта краката ми не ги чувствах.(добре че поне глават запазих бистра ...)
Въпреки всичко само на пръв поглед ти се струва че съм обърнал внимание на НО само.Макар и току що запознат със семейството - притежатели на тази изненада в ТТ , си поговорихме доста добре , и снимките разгледах и дори завидях на новият ми познат в ТТ - Сашо.
Ами кво да ви кажа ,момчета - пожелавам всеки да има такваз жена до себе си - на моменти тя бе по ангажирана от мъжа си да говори на тема железопътни макети и модули.От нея научих за телефонното обаждане в което и е съобщено началото на таз творческа операция.И Сашо се гордееше с това че тя му помага и отбира от това занимателно хоби.Някой може и да не разбра но първият модул (ухото в тунела) е започнат да се реализира в нощта след новината за Сашо ,че му се е родило дете - точно преди 9 години . И трябва да ви кажа ,че макар и започнат на "мътна" глава (по обясними причини) този модул си е доста добре излезнал. Е предстои му малка реконструкция на растителноста , но вие знаете как нашего брата все нещо не му харесва,все нещо не е довършил и все нещо ново прави.Хвала на такива моделистки семейства.
Снимките още не съм ги обработил , така че днес по - късно ще кача тук това-онова