ВАЖНО !!! | IMPORTANT !!! > Новини и предстоящи събития | News and upcoming events
Среща на 27 септември 2008.
Adrian:
Стори ми се странно поведението на Пацо , който сякаш обръщаше повече внимание на HO - to ;)
Adrian:
Измъчвам се и аз , измъчвам и вас , ама и така не се оправи проблема с attachment-тите ;
всяка снимка я намалявам ръчно , а повече от 2 не ми позволява да кача ; за съжаление , сървърът където качвам , нещо е блокирал...а знам ,че нямате търпение !
Adrian:
В последния вагон на Лилипутската композиция (влакът на Гьоринг) се вижда Мрцедеса му , който излиза изодзадзе :
vania85:
Адри, пробвай с тази програма! Аз лично съм много доволе от нея! http://picbg.net/login.php
CaLLlo:
За да не става объркване нека да уточня, че онзи Сашо за когото говори Адри е друг, не съм аз!
Браво!
Минали сте вече в "задния двор" и това нама как да не ми харесва, най-малкото защото на предишната сбирка, снимащите трябваше да проявят чудеса от храброст за да снимат въобще, борейки се с контражура на прозорците изодзадзе!! Все пак и тогава, някакви снимки станаха.
Онази конфигурация тогава обаче, притежаваше голямото предимство хем да пушиш, хем да гледаш:
;D
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия