Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Бербатов!

<< < (3/49) > >>

XRISTO:
Аз даже онази вечер и линка не можех да отворя...сега го отворих,издърпах нужните програми и...както ти казах.Гледам 5 секунди-буферирам 5, и така.Не може от моят интернет да се гледа каквото и да било,ама така е - за 15 лева на месец няма свестен интернет в моят град.  ::)

toniemi:
Голям фен съм на Бербо,много се радвам за него и се изпълвам с гордост като Българин.
Не мога да кажа същото за Левски,в момента ги гледам и се чудя какво точно правят на терена ???Добре че Звезди е пуснал един страхотен концерт на Пърпъл по СтарФМ,че ми подобри настроението.Гражданска защита са мобилизирани,реката покрай Герена прелива,Левски са много "гола вода" ;D

toniemi:

--- Цитат на: toniemi link=topic=827.msg10618#msg10618 date=1222968398 ---Голям фен съм на Бербо,много се радвам за него и се изпълвам с гордост като Българин.
Не мога да кажа същото за Левски,в момента ги гледам и се чудя какво точно правят на терена ???Добре че Звезди е пуснал един страхотен концерт на Пърпъл по СтарФМ,че ми подобри настроението.Гражданска защита са мобилизирани,реката покрай Герена прелива,Левски са много "гола вода" ;D

--- Край на цитат ---
Реката преля,голям срам,срам ме е от продажният български футбол.

Adrian:

Тонка , кога ще те пробвам в едно мачле , мон ами ? Виждам ,че си футболистче , разбираш го ти футболЪ!

toniemi:

--- Цитат на: Adrian link=topic=827.msg10760#msg10760 date=1223291572 ---

Тонка , кога ще те пробвам в едно мачле , мон ами ? Виждам ,че си футболистче , разбираш го ти футболЪ!

--- Край на цитат ---
4-5години,всеки работен ден,в обедната почивка ритахме 30-40 минути.И от около3-4 години вече не ритам,взеха ни площадката >:(Но ,обективно погледнато и сега ще те скъсам отвсякъде...на мешана скара ;D

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия