Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby

Бербатов!

<< < (42/49) > >>

gzo:

--- Цитат на: pach link=topic=827.msg60898#msg60898 date=1306933673 ---.....и изключително скромно, коректно момче...

--- Край на цитат ---

"Изключително скромно"  :lol: :lol: :lol: Направо ме разби !

Много е добър...това, че последните 3 месеца изкара на резервната са просто подробности. Добрия футболист е в игра непрекъснато,  именно защото е добър и носи ползи (кинти) на отбора си. Това се вижда и от мениджърите и от феновете и не ти трабват вестници или журналисти за да ти казват какво виждаш с очите си. Ако беше толкова добър, защо го спират от игра, защо го изгониха и не му дадоха медал ? В интерес на истината той този медал си го заслужи, най-малкото защото е част от отбора и наистина имаше периоди с добър късмет (кокато не бе контузен, неразположен и т.н. на скамейката) Само че онези на острова са експлоататори и то яки. Искат от теб пълно изцеждане, искат да си златната кокошка, която снася непрекъснато. Спреш ли да снасяш, почнеш ли да се спъваш в наказателното и да с оправяш прическата и успоредно с това да се пазариш за двойно и тройно......ще те изгонят като нищо !
Иначе за медиийте и журналята си прав. Именно те създадоха героя супер Бербо !

Mixy:

--- Цитат на: gzo link=topic=827.msg60895#msg60895 date=1306932013 ---... Апропо, договорът му изтича в края на месеца ...
--- Край на цитат ---

Договорът му изтича в края на месеца, но догодина. Има още един сезон с МЮ.

staff123:
Според мен е напълно нормално да поиска увеличение на заплатата при положение, че стана голмайстор на Англия за 2010/2011г.

Der Hetzer:
Съвременните футболисти са лигльовци и примадони, но не е луд тоя дето яде баницата, нали се сещате...
Комерсиализмът, парите и залозите с нагласени мачове отблъснаха истинските фенове от стадионите, а собствениците и президенти на клубове с идиотското си управление изгониха привържениците и ги замениха с клиенти, защото така им е по-изгодно. Това за футбола в европейски мащаб, в България хората си тръгнаха безвъзвратно от стадионите, защото футбола е пълно менте, футболистите некадърни глезли, но пък се народиха фенклубове и беше създадена професията платен "професионален" фен - клакьорка, в някои случаи и стюардеса  :(
Колкото и да е мрачно и безнадеждно бъдещето, това вече не е нашата игра, играта която познавахме и обичахме и играта с която израстнахме. Ще минат дълги години, преди малката мъждукаща светлинка да засияе и озари небосклона отново, новата надежда са клубовете създадени от феновете и за феновете. Там откъдето навремето е тръгнал футбола, който познавахме и харесвахме, сега изгрява новата надежда:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%A4%D0%9A_%D0%A3%D0%B8%D0%BC%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B4%D1%8A%D0%BD

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%AE%D0%BD%D0%B0%D0%B9%D1%82%D0%B5%D0%B4_%D1%8A%D1%84_%D0%9C%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D1%8A%D1%80

... и това е само началото  :yes:

Задръжте си скъпите билети, шампионската лига, в която някой отбор може да стане европейски шампион без да е шампион на собствената си държава, рекламите на макдоналдс, амстел и юрокард/мастеркард, мангалския отбор на барселона, скъпоплатените зализани мазни и набедени медийни псевдо-звезди, които фактически са луксозни к*рви (иначе твърдящи че видите ли, били "професионалисти") за които понятия като чест, лоялност, вярност, традиции, любов към клубната емблема и фланелка са някакви далечни абстрактни понятия, такава е и принцесата, на която сте кръстили темата. Утре ще и предложат повече пари и че иде да играе в местния съперник или най-големия враг, оправдавайки се че е "професионалист"-ка, това, което правят всички такива се нарича чисто и просто ПРОСТИТУЦИЯ  :yes:

gregary:

--- Цитат на: gzo link=topic=827.msg60884#msg60884 date=1306922074 ---
ГОЛЯМ.... ама резил !
Доколкото чух е изгонен от отбора защото се полакумил да си поиска много повече отколкото му давали. Наглец ! :diablo:

--- Край на цитат ---
Къде го чу това...- да нямаш СРС-та в съблекалнята на МЮ,за да ги знаеш тия работи....,просто  НЕСЕРИОЗНО! :nono:

--- Цитат на: gzo link=topic=827.msg60895#msg60895 date=1306932013 --- Директно си е поискал да се вдигне на 130 000 паунда ( на седмица !!!), но в последствие вдигнал мизата на 180 000 (или казано по нашенски 1 620 000 лв. на месец) И ако на това не му казваш НАГЛОСТ 

--- Край на цитат ---

Това,пък вече е СМЕШНО  :angry:
Жълтите (за мен БЕДНИ вътрешно) журналисти,просто могат да опетнят,но не и да съсипят ГОЛЯМИЯ човек.Той винаги е афиширал,че иска да завърши кариерата си в МЮ и не става дума за пари.

До колкото следя кариерата му,а аз съм му ФЕН,мисля че той е силен характер и нама да се откаже,въпреки унижението което получи.Сигурен съм,че ще се бори до край  :bb2:и аз му пожелавам успех , :yes:защото просто му приличат голямите отбори!

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия