Казвал съм и друг път, че имам честта да познавам Бербатов лично във връзка с това, че през ония години, когато с още двама негови колеги щеше да подпали рейса и да изгори живи поне 80 човека, боят, дето яде после му беше най-малкото малко. Професионалните му футболни постижения не могат да се отрекат, добър футболист е, въпреки че не може да стъпи на малкото пръстче на Стоичков, Пенев, Балъков и другите, които още малко световен шампион трудно щяха да станат, но поне съвсем реално можеха да са на финал и да вземат поне сребърните медали. Но като човек Бербатов е....няма повече да коментирам, защото под нивото ми е да говоря грозни работи за някакъв надут пуяк. Само ще кажа, че нито е скромен, нито е коректен....
И накрая един съвет. Учудва ме, че напоследък точно тая тема най-много се пълни, а много малко неща се казват относно хобито. Колеги, гледайте си влаците, стига с тези футболни страсти и коментари, та да седите пред телевизора със салатката, ракийката, да не подхващате нищо в къщи или по макетите, та по този начин да ядосвате жените си още повече.....Просто разберете, че сега футболът е комерсиализиран тотално и т.нар. велики отбори, които всяка година все едни и същи стават шампиони, не са никакви отбори, а просто сбирщини от скъпоплатени разглезени "звезди". Едно време, когато и аз ходех по мачове си спомням, че имаше ограничение в броя на чужденците, което караше треньорите да акцентират върху подготовката на това, което имат като ресурс, а не да го пилеят. Тогава имаше английски, френски, испански играчи, а сега какво - всякакви от Парагвай, Уругвай, дори 2/3 от френския национален отбор са афрофранцузи, за хандбалните изпълнения на Тиери Анри нямам думи...Поне рано или късно всеки си получава заслуженото - французите се класираха за Световното с помощта на въпросната изцепка, ама още след групите отидоха пред телевизора...