Автор Тема: Бербатов!  (Прочетена 55321 пъти)

widowmaker

• Гост
  • Trade Count: (0)
Re:Бербатов!
« Отговор #210 -: 01 Юни 2011, 23:45:12 »
Гриша, няма смисъл да убеждаваш глухия колко хубаво пеят птичките, не се хаби...
 :no:

gzo

• Гост
« Отговор #211 -: 02 Юни 2011, 12:13:19 »
Е чак пък да съм глух за птичките, не бих казал. Нека си го защити човека, все пак му е фен и има пълното право да вярва в "изключителната му скромност и коректност". След 15 страници с хвалебствия съм далеч от мисълта, че ще ми се вържете. Но това е мнението ми след като съм изгледал доста от мачоветете на манюнайтед. Верно талантлив е, не отричам, верно вкара и важни голове в решителни срещи. Признавам си и аз съм се кефил на някои красиви негови положения, но е доста едностранчиво да постваш хвалебствия само когато е вкарал голове и да е напипеш нищо когато стои на скамейката. Не е обективно, ама никак ! Точно преди месец седейки на резервната скамейка Бербо каза "Това е най-силният ми сезон", сега месец по-късно, когато дори не е и резерва иска двойно и тройно и Пламен ми казва, че сега е баш момента. близо 3 месеца е резерва, а на финала дори е извън листата.Смятай !
И нека ви припомня нещо много важно, което никой не отчита. Бербатов е част от отбор с кластни играчи за милиони. Той може да е добър само в този обор (или друг със същата класа) и пълна нула в по-слабите отбори. В такива условия голмайстор се става лесно. Отбора ти изработи положението, а ти си седиш пред вратата и от 10ина паса барем завършиш 1-2. Май никой не помни, че като национал великия суперБербо не можеше да направи нищо. Виж Рууни по ми допада, доста от положенията сам си ирзаботва и отбелязва. Такъв беше и посления му гол на финала срещу Барса.
« Последна редакция: 02 Юни 2011, 12:17:03 от gzo »

Vlado

• КЖМ - България
  • Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 5628
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #212 -: 02 Юни 2011, 12:32:02 »
Доста едностранчиво и с голяма доза непредизвикана омраза се изказваш за човек, за който съдиш само по писания на отдавна доказалите се като необективни "ловци на сензации" журналисти. Разбира се, това си е твой проблем! Само ще ти кажа, че не е зле да се интересуваш повече, да четеш всякакви мнения и най-вече да "четеш между редовете", за да успееш накрая да дадеш повече или по-малко едно обективно мнение и позиция. Защото и най-добрият играч е нула ако отборът не играе с него, ако му се пречи да се развива по един или друг начин, ако се лансират местни играчи, вместо доказали се като таланти чужденци (сещам се за Карлос Тевес) и пр., и пр.  :stop:

gzo

• Гост
« Отговор #213 -: 02 Юни 2011, 15:24:30 »
Цитат на: Vlado link=topic=827.msg60961#msg60961 date=1307007122
..Доста едностранчиво се изказваш ...

Едностранчиво казваш !? Значи си чел между редовете това, което съм писъл. Няма лошо ! Ще се самоцитирам като подчертая в червено хвалебствията си. Това не е едностранчивост   :drinks:
Но спирам вече за да не ви дразня. Все пак това е тема за култ  :angel:

Цитат на: gzo link=topic=827.msg60958#msg60958 date=1307005999
Е чак пък да съм глух за птичките, не бих казал. Нека си го защити човека, все пак му е фен и има пълното право да вярва в "изключителната му скромност и коректност". След 15 страници с хвалебствия съм далеч от мисълта, че ще ми се вържете. Но това е мнението ми след като съм изгледал доста от мачоветете на манюнайтед. Верно талантлив е, не отричам, верно вкара и важни голове в решителни срещи. Признавам си и аз съм се кефил на някои красиви негови положения, но е доста едностранчиво да постваш хвалебствия само когато е вкарал голове и да е напипеш нищо когато стои на скамейката. Не е обективно, ама никак ! Точно преди месец седейки на резервната скамейка Бербо каза "Това е най-силният ми сезон", сега месец по-късно, когато дори не е и резерва иска двойно и тройно и Пламен ми казва, че сега е баш момента. близо 3 месеца е резерва, а на финала дори е извън листата.Смятай !
И нека ви припомня нещо много важно, което никой не отчита. Бербатов е част от отбор с кластни играчи за милиони. Той може да е добър само в този обор (или друг със същата класа) и пълна нула в по-слабите отбори. В такива условия голмайстор се става лесно. Отбора ти изработи положението, а ти си седиш пред вратата и от 10ина паса барем завършиш 1-2. Май никой не помни, че като национал великия суперБербо не можеше да направи нищо. Виж Рууни по ми допада, доста от положенията сам си ирзаботва и отбелязва. Такъв беше и посления му гол на финала срещу Барса.

Цитат на: gzo link=topic=827.msg60900#msg60900 date=1306934936
Цитат на: pach link=topic=827.msg60898#msg60898 date=1306933673
.....и изключително скромно, коректно момче...

"Изключително скромно"  :lol: :lol: :lol: Направо ме разби !

Много е добър...това, че последните 3 месеца изкара на резервната са просто подробности. Добрия футболист е в игра непрекъснато,  именно защото е добър и носи ползи (кинти) на отбора си. Това се вижда и от мениджърите и от феновете и не ти трабват вестници или журналисти за да ти казват какво виждаш с очите си. Ако беше толкова добър, защо го спират от игра, защо го изгониха и не му дадоха медал ? В интерес на истината той този медал си го заслужи, най-малкото защото е част от отбора и наистина имаше периоди с добър късмет (кокато не бе контузен, неразположен и т.н. на скамейката) Само че онези на острова са експлоататори и то яки. Искат от теб пълно изцеждане, искат да си златната кокошка, която снася непрекъснато. Спреш ли да снасяш, почнеш ли да се спъваш в наказателното и да с оправяш прическата и успоредно с това да се пазариш за двойно и тройно......ще те изгонят като нищо !
Иначе за медиийте и журналята си прав. Именно те създадоха героя супер Бербо !
« Последна редакция: 02 Юни 2011, 17:07:00 от gzo »

widowmaker

• Гост
« Отговор #214 -: 02 Юни 2011, 16:23:43 »
писЪл
хм, това ще да е някаква нова българска граматика

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12384
  • Рейтинг: 1341
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #215 -: 02 Юни 2011, 16:32:29 »
Цитат на: pach link=topic=827.msg60898#msg60898 date=1306933673
...да кажем известен българин.
Как после ще искаме да ни уважават чуждите , като ние не уважаваме сами себе си и своите по света???????????????
 :diablo: :diablo: :diablo:

Нека и аз да се самоцитирам...

niki

• Гост
« Отговор #216 -: 04 Юни 2011, 07:34:42 »
Айде и аз да  влеза в кюпа))). че е добър , добър е,, също така е доста над повечето ни футболисти в посока ,,интелектуален багаж/доста от тях зглобяват изреченията бавно и без глаголи :haha:/. Но май проблема  е, че не  е в подходящия за него отбор.Ман  се движат много, той не- верно по техничен е от повечето играчи там, но в никакъв случай не  е пък на ниво като за Барса , примерно. Би се вписал според мен в отбор като Ювентус, хем играят, що годе техничен футбол, хем малко по бавен. :hi:.Иначе специално за последните думи подкрепям  Пламен- Не може да се плюе непрекъснато, никой не е постоянно във върхова форма, по глобалното е , че е постигнал не малко, и то в поприще в, което няма ,, връзки и ходатайства,,- можеш или не можеш-така, че наистина за да ни уважават и другите , трябва и ние самите да се уважаваме :hi: :drinks:
« Последна редакция: 04 Юни 2011, 09:47:42 от niki »

IKAR

• Hero Member
  • Публикации: 950
  • Рейтинг: 265
  • HO DB,SBB III,IV, HOm Rhatische Bahn V София
« Отговор #217 -: 05 Юни 2011, 12:24:07 »
Казвал съм и друг път, че имам честта да познавам Бербатов лично във връзка с това, че през ония години, когато с още двама негови колеги щеше да подпали рейса и да изгори живи поне 80 човека, боят, дето яде после му беше най-малкото малко. Професионалните му футболни постижения не могат да се отрекат, добър футболист е, въпреки че не може да стъпи на малкото пръстче на Стоичков, Пенев, Балъков и другите, които още малко световен шампион трудно щяха да станат, но поне съвсем реално можеха да са на финал и да вземат поне сребърните медали. Но като човек Бербатов е....няма повече да коментирам, защото под нивото ми е да говоря грозни работи за някакъв надут пуяк. Само ще кажа, че нито е скромен, нито е коректен....

И накрая един съвет. Учудва ме, че напоследък точно тая тема най-много се пълни, а много малко неща се казват относно хобито. Колеги, гледайте си влаците, стига с тези футболни страсти и коментари, та да седите пред телевизора със салатката, ракийката, да не подхващате нищо в къщи или по макетите, та по този начин да ядосвате жените си още повече.....Просто разберете, че сега футболът е комерсиализиран тотално и т.нар. велики отбори, които всяка година все едни и същи стават шампиони, не са никакви отбори, а просто сбирщини от скъпоплатени разглезени "звезди". Едно време, когато и аз ходех по мачове си спомням, че имаше ограничение в броя на чужденците, което караше треньорите да акцентират върху подготовката на това, което имат като ресурс, а не да го пилеят. Тогава имаше английски, френски, испански играчи, а сега какво - всякакви от Парагвай, Уругвай, дори 2/3 от френския национален отбор са афрофранцузи, за хандбалните изпълнения на Тиери Анри нямам думи...Поне рано или късно всеки си получава заслуженото - французите се класираха за Световното с помощта на въпросната изцепка, ама още след групите отидоха пред телевизора...
« Последна редакция: 05 Юни 2011, 12:26:28 от IKAR »

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6731
  • Рейтинг: 1098
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
« Отговор #218 -: 21 Юли 2011, 11:42:26 »

mitko359

• КЖМ - България
  • Trade Count: (11)
  • Hero Member
  • Публикации: 684
  • Рейтинг: 31
« Отговор #219 -: 28 Юли 2011, 23:20:30 »
не му е мястото много тук на този пост ама се пак е свързано с Бербо
Търся тениска с неговото име и номер 9 от сезон 2009/2010 (оригинална)  ;D
http://imageshack.us/photo/my-images/3/snv33225.jpg/
http://img170.imageshack.us/i/snv33226.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/snv33230.jpg/
Ето снимки за коя става въпрос
Тук намерих една ма човека не е влизал в форума от февруари месец , писах му  на скайп и пак никой  :lol:
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?p=758938
« Последна редакция: 29 Юли 2011, 13:14:38 от mitko359 »

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
« Отговор #220 -: 29 Юли 2011, 01:04:20 »
Цитат на: mitko359 link=topic=827.msg63664#msg63664 date=1311884430

колко даваш?
имам и от новия модел на националния отбор на Янев и Иван Иванов, взети са от тях  :yes:
пиши на лично  :spiteful:

mitko359

• КЖМ - България
  • Trade Count: (11)
  • Hero Member
  • Публикации: 684
  • Рейтинг: 31
« Отговор #221 -: 29 Юли 2011, 20:53:54 »
Цитат на: mitko359 link=topic=827.msg63664#msg63664 date=1311884430
http://imageshack.us/photo/my-images/3/snv33225.jpg/
http://img170.imageshack.us/i/snv33226.jpg/
http://img16.imageshack.us/i/snv33230.jpg/
Ето снимки за коя става въпрос
Тук намерих една ма човека не е влизал в форума от февруари месец , писах му  на скайп и пак никой  :lol:
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?p=758938
може и от сезон 2010/2011

gzo

• Гост
« Отговор #222 -: 17 Септември 2011, 13:04:25 »
Великия Бербо е все по-разочарован, че не е пръв избор на мениджъра  :lol:

Димитър Бербатов ще напусне Манчестър Юнайтед през следващия трансферен прозорец, освен ако английските шампиони не му предложат нов договор, съобщава "Дейли Стар".

Българският нападател е все по-разочарован, че не е пръв избор на мениджъра сър Алекс Фъргюсън за нападението на "червените дяволи".

източник: http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2719060

Vlado

• КЖМ - България
  • Hero Member
  • Публикации: 5628
  • Рейтинг: 660
  • Красотата е в детайла!
« Отговор #223 -: 17 Септември 2011, 13:34:14 »
Не знам какво смешно има в тая новина, но е очаквана - и аз да търкам скамейката постоянно, не бих бил доволен, тъй че разбирам Бербо.

gregary

• Trade Count: (37)
  • Hero Member
  • Публикации: 2043
  • Рейтинг: 1437
  • SBB, BLS, RhB, DB, БДЖ
« Отговор #224 -: 17 Септември 2011, 13:51:28 »
Цитат на: gzo link=topic=827.msg65096#msg65096 date=1316253865
Великия Бербо е все по-разочарован, че не е пръв избор на мениджъра  :lol:

Аз не мога си обясня,какво ти дава право да говориш с насмешка за Бербати,пък и за когото и да било друг :blink:Нали,просто не вярваш на всякакви писаници по негов адрес,каквито напоследък доста се изписаха,а само хората от кухнята /Бербати,Сър А. и Емил Данчев/ са наясно и знаят за какво става на ?.Те знаят какво правят!
Да,Бербатов наистина е велик за мен /но не с насмешка/,защото стана голмайстор на В.Л.,скромен като човек /няколко пъти съм могъл да контактувам с него и да си извадя изводи/ и интелектуално е доста над други футболисти,и много др.,а ТИ кой си за да му се надсмиваш - порасни  и стани 1/10 като него и тогава го прави!

p.s.Със сигурност не търся заяждане и нещо друго,но моля,малко по сериозно. :yes: