Общ форум | Chit-chat > Общи приказки извън хобито | Chit-chat away from the hobby
Бербатов!
Adrian:
gleдаш ли , бате Любадзе , как ни напъват изодзадзе ?
Има много кибициашвили в нащо отбор - да ги....200 камили да ги...
toniemi:
Толкова сме зле,че ми стана жал за братиевишвилите от Грузия.Накъде из второто полувреме,вече претръпнах и се наслаждавах на играта на грузите.Атака след атака,и мачкане по целият терен.Нашите се разхождаха-изхождаха,добре че Иванков и Вагнер ги нямаше.В крайна сметка,трябва ни чужденец треньор,да ги мотивира да изровят терена за победа.С носталгия си спомням онези кфалификаций,когато пак треньор бе Марков,всичко мачкахме наред... ::)
Der Hetzer:
--- Цитат на: Adrian link=topic=827.msg11359#msg11359 date=1224091437 ---
gleдаш ли , бате Любадзе , как ни напъват изодзадзе ?
Има много кибициашвили в нащо отбор - да ги....200 камили да ги...
--- Край на цитат ---
Товаришч Адрианидзе, току що осъзнах че съм спестил 10 виртуални лева, тоест днес бяхме разпънали софрата с колегата от доста по-раничко и в един момент осъзнах че съм си забравил мобифона в якето, иначе на мига тутакси щях да заложа 10 лева на черно тото за 1:2 точен резултат, мобифонирайки на едно лице (този резултат цял ден ми се въртеше в тиквата) и както в един момент се оказа - щях да изгоря като факел... Зая пореден път мързела ме спасява, иначе изобщо не беше лоша хипотезата "Вагон на Захсенмоделе за 10 лева" ;D ... сега спестената виртуална десетка мога да я вложа в нещо далеч по-смислено ;)
Adrian:
--- Цитат на: toniemi link=topic=827.msg11363#msg11363 date=1224099547 ---Толкова сме зле,че ми стана жал за братиевишвилите от Грузия.Накъде из второто полувреме,вече претръпнах и се наслаждавах на играта на грузите.Атака след атака,и мачкане по целият терен.Нашите се разхождаха-изхождаха,добре че Иванков и Вагнер ги нямаше.В крайна сметка,трябва ни чужденец треньор,да ги мотивира да изровят терена за победа.С носталгия си спомням онези кфалификаций,когато пак треньор бе Марков,всичко мачкахме наред... ::)
--- Край на цитат ---
Треньор си требе...ама за кво да харчат по треньори , като могат да се нагушат...абе,
завалийска истрия :(
TheJackal:
Е те за това мачове не гледам - не ме влече! В къщи в хола да ми играят пак няма да ги гледам! И причината поради която най - много ме хваща яд, за спорт се дават луди пари, макар и не винаги да има награди, но станели дума за изкуство - няма пари, а няма участник да се е върнал без награда от някаде. Бат' Адри прав ли съм?
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия