Автор Тема: Бербатов!  (Прочетена 52356 пъти)

Adrian

• Trade Count: (238)
  • Hero Member
  • Публикации: 6728
  • Рейтинг: 1096
  • Купи и ще ти олекне! DR/DB/BDZ 4-5 ep. H0 София
    • Ер Малък
Re:Бербатов!
« Отговор #60 -: 06 Май 2009, 15:39:24 »

Ииии,Тонка ли си , Георги ли си...не ти се чува гласчето бе , колега !?
Кое отборче да му изберем за финала на т'ва м'че ?

toniemi

• КЖМ - България
  • Trade Count: (18)
  • Hero Member
  • Публикации: 4818
  • Рейтинг: 648
  • Направи си сам и ще ти олекне! HO,Z Само БДЖ
« Отговор #61 -: 06 Май 2009, 17:42:31 »
Цитат на: Adrian link=topic=827.msg24256#msg24256 date=1241613564

Ииии,Тонка ли си , Георги ли си...не ти се чува гласчето бе , колега !?
Кое отборче да му изберем за финала на т'ва м'че ?
ЦСКА-София(догодина ще ги детронираме) :good:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #62 -: 17 Май 2009, 14:42:17 »

toniemi

• КЖМ - България
  • Hero Member
« Отговор #63 -: 17 Май 2009, 15:03:44 »
Цитат на: Adrian link=topic=827.msg24720#msg24720 date=1242560537
(Image removed from quote.)
:haha: :haha: :haha:

Adrian

• Hero Member
    • Ер Малък
« Отговор #64 -: 27 Май 2009, 18:47:16 »

Tonka , да му пожелаем успех на т'ва м'че бе , и дано стане шампион с игра , а не на резервната скамейка ;)

toniemi

• КЖМ - България
  • Hero Member
« Отговор #65 -: 27 Май 2009, 18:50:51 »
Цитат на: Adrian link=topic=827.msg25121#msg25121 date=1243439236

Tonka , да му пожелаем успех на т'ва м'че бе , и дано стане шампион с игра , а не на резервната скамейка ;)
:good: :good: :good:

pach

• Trade Count: (42)
  • Hero Member
  • Публикации: 12377
  • Рейтинг: 1338
  • ТТ & Н0; DR & BDZ;ep.I-III(~VI)&selfmade
    • За моделизма
« Отговор #66 -: 28 Май 2009, 08:32:55 »
Егати и шампионите.... :on_the_quiet: :on_the_quiet: :on_the_quiet:

IKAR

• Trade Count: (2)
  • Hero Member
  • Публикации: 950
  • Рейтинг: 265
  • HO DB,SBB III,IV, HOm Rhatische Bahn V София
« Отговор #67 -: 28 Май 2009, 10:35:27 »
Може ли аз да разкажа една случка с Бербатов отпреди 15-тина години и с това да ви докажа, че изобщо не си заслужават хвалебствията за този келеш, с каквито е фрашкана тая тема. Нищо няма да коментирам, само ще разказвам по спомени. Та в един сравнително топъл ден през зимата на 95-та, бях 8-и клас в испанската гимназия, си отивам на село за 2-3 дена да "оползотворя" междусрочната ваканция. И  пътувайки с автобуса от Кулата за моето село, по едно време се обръщам назад и гледам трима малко по-малки от мен хубостници - Георги Бижев (майка му и баща му са от същото село, ако някой не се сеща по едно време играеше в Славия и в Нефтохимик), Крум Бибишков (същото се отнася и за неговите родители, сега май играе в Литекс) и Бербатов (който тогава все още не знаех, че се казва така и че е от Марикостиново, едно село преди Кулата като се пътува към Гърция) да стоят на хармониката и да пушат цигари, като тръскат пепелта в пролуката между парапета и самия "мех". Вероятно отиваха на гости при Гошовата баба. Само след секунди автобусът спря насред пътя тъй рязко, че главите на няколко човека, и моята в това число, се нахакаха в седалките отпред. Шофьорът отвори една от вратите и излезе от кабината казвайки: "Който пуши, слиза и ше го вземем на връщане", при което не последва никакъв отговор. Още веднъж "Който пуши, слиза от рейса и на връщане ше го вземем". Тримата калпазани, вече загасили цигарите и съответно изхвърлили ги зад парапета на хармониката, което е абсолютно недопустимо, понеже гумата нямате си представа колко лесно може да се подпали, един през друг почват "Ама ние такова, ние онакова.........." Шофьорът вече едвам се сдържа и "Ако дойда назад и видя някой, че пуши, с ритници ше го сваля!" и "Кой пуши отзад бе, келеши такива! Ки съ запали рейса, ки изгорим кат нищо!" При което Бижев се обръщa към мен и вика "Абе ей, ти оти пушиш, знаеш ли, че ки запалиш рейса?" Аз през живота си никога не съм помирисвал цигара, но естествено си затраях, а и шофьорът не се хвана. Както и да е - след известно време пристигнахме и всички слязохме на площада. Аз хванах Георги и му викам "Я ела тука, ти какви ги приказваше в рейса" с гарнитура един шут в гъза и завъртник зад врата. При което Бербатов (който тогава не познавах) скочи да го защитава, но в резултат на това получи шамар с обратната страна на ръката. И това пред поне 30 човека в центъра на селото...Така че повече не искам каквито и да било хвалби по отношение на това леке - като футболист може да е много добър, но иначе е абсолютен келеш....
« Последна редакция: 28 Май 2009, 11:09:31 от IKAR »

IKAR

• Hero Member
« Отговор #68 -: 28 Май 2009, 10:37:35 »
.

Der Hetzer

• Trade Count: (59)
  • Hero Member
  • Публикации: 1526
  • Рейтинг: 148
« Отговор #69 -: 28 Май 2009, 10:48:59 »
...а чичко Алекс ако го хване с цигарляк и него ша замерга с бутонки като кога мереше по Спайс Бой  :spiteful:

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #70 -: 28 Май 2009, 10:51:10 »
Не го познавам Бербатов лично , но като се сетя на тия години пък ние какви лекета бяхме ...айде да не съдим по един лапешки спомен за характера на хората!!!
Той може и сега да си е останал леке , което само ще значи че на времето малко си го шамарил...не сме ангели и ходим по земята...да бъдем по скромни !!!
Нищо лично - нито към Икар , нито към Бербатов!!!
А това за шампионите , беше идея да избъзикам Адри и Тони , ма то пък ти се върза... :on_the_quiet:
 :lol: :lol: :lol: :pleasantry:
 :hi:

Der Hetzer

• Hero Member
« Отговор #71 -: 28 Май 2009, 10:57:13 »
И аз не харесвам Барби, не е от моя тип футболисти (като Денис Уайз, Пол Гаскойн, Тони Адамс, Нийл Ръдок, Тери Бътчър, Вини Джоунс итн... ) , но няма и за какво да го оплювам (да не излезе нещо като завистта към успелите да се осигурят българи)... Имал е шанс, късмет... и сигурно някакви умения...

IKAR

• Hero Member
« Отговор #72 -: 28 Май 2009, 11:22:12 »
В случая изобщо не става въпрос за завиждане, за "лапешки" спомен пък въобще....Защото аз за разлика от повечето деца на тази възраст в ония години, които се славеха с доста висока степен на калпазанизъм, бях "кротко" дете, дори учителите ме сочеха за пример, че внимавам в час, че не говоря, че не се бия....Това в същност е един от много редките случаи, когато въобще съм бил някого. Но да пушиш цигара в автобус и то на най-опасното място, с риск да го подпалиш.....като знам от какъв материал бяха произведени тогава румънските хармоники....То и Христо Стоичков беше изключително добър футболист, Барби пасти да яде пред него, но и изцепките му всички ги знаем....
« Последна редакция: 28 Май 2009, 11:27:14 от IKAR »

Der Hetzer

• Hero Member
« Отговор #73 -: 28 Май 2009, 11:45:36 »
а какво да кажеме за "Светата четворица" от Арсенал (когато в отбора имаше Английски играчи, а не от Конго, Заир, Намибия и Франция) в края на 80-те и началото на 90-те Тони Адамс, Лий Диксън, Пол Мърсън & Найджъл Уинтърбърн? Опазил господ да си таксиметров шофьор или бодигард на нощен клуб в Лондон по онез времена  :lol:
И въпреки веселяшкия им нрав - ще бъдат дълго помнени и то не само от феновете на техния си отбор  :yes:

pach

• Hero Member
    • За моделизма
« Отговор #74 -: 28 Май 2009, 12:42:55 »
Цитат на: IKAR link=topic=827.msg25144#msg25144 date=1243498932
....Защото аз за разлика от повечето деца на тази възраст в ония години, които се славеха с доста висока степен на калпазанизъм, бях "кротко" дете, дори учителите ме сочеха за пример, че внимавам в час, че не говоря, че не се бия.......

Ами да си го правил бре!!!! :haha:
Точно за това те впечатляват такива изцепки сега!!!! :swoon:
Ти череши от съседските не си ли брал??? :spiteful:

Не искам да те засягам, но горното ти изказване ми прозвуча точно както го определи БР1118 - да не завиждаме на измъкналите се българи , пък били те и последните изцепки... :pardon: