Няма да се случи за жалост. Малко вероятно е Барби въобще да стъпи на терена на финала. Още повече, че в днешния мач не се изяви особено. Като че ли всички искат да се разкара от Манчестър Юнайтед.
Така или иначе си викам за тях и мисля, че ще вземат трофея.
Дано

Аз също ще подкрепям Манчестър. Дори и Бербатов да не играе- ще може да вдигне купата поне за ахривите на Лигата. Като Роналдо пред 1994.
Но и аз малко съм песимист относно изхода на мача. Барселона играе страхотно и вдъхновено. Ама ще тая надежда.В къщи ми се търкаля едно DVD с всички финали в КЕШ и Шампионската лига и като ги гледам стигам до извода че в повечето случай обявеният фаворит губи срещата.
Пример:
1982 - Астън Вила - Байерн Мюнхен 1:0
1983 - Хамбургер - Ювентус 1:0
1986 - Стяуа Букурещ - Барселона (финала се играе в Испания) 2:0
1993 - Олимпик Марсилия - Милан (със всичките ни познати звезди тогава) 1:0
1994 - Барселона (със Стоичков, Ромарио и Куман - премазващ всеки отбор изпречил се до финала и, срещу едвам стигналия до тази фаза Милан със някакви случайни равенства благодарение на гол на чужд терен). 4:0 за Милан!!!!

1995 - Същата работа.20 годишните и неопитни юноши на Аякс , срещу Милан но в по добра форма и с категорични резултати. 1:0 за Аякс
1997 - Борусия Дортмунд - Ювентус 3:1. Как стана тази работа,уж специалистите предричаха лесна победа за Юве..
1999- за нея няма да пиша знаете я добре с голове в 91 и 93 мин Манчестър обърка плановете и стъписа Сеп Блатер ,които вече беше завързал цветовете на Байерн върху купата.Голямо развързване падна.
2005 - Там пък какво чуда стана -
Така че..топка е това знае ли се?? Желая на Бербатов успех за финалният мач. И ако ще се разделя с Манчестър - то поне да е с добри спомени и златен медал.