Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (29/72) > >>

hristo:
Да ви попитам за един съвет.
Преди около 40 дни, а по-точно на 01.12.2010 купих от e-bay едно вагонче. Плащане с Paypal, продавача е сигурен, пазарувал съм няколко пъти от него, точен и коректен. Обаче пратката още я няма. Продавача ми изпрати номера на пратката, проверих го и се оказа, че на 18.12.2010 пратката е пристигнала в Белгия незнайно защо. Оттам са маркирали, че пратката отново е изпратена, но нашите пощи твърдят, че тя не е влизала тук. Явно покрай хаоса по летищата около Коледа е станало мазало.
Та се чудя сега има ли смисъл да повдигам диспут в Paypal ( остават ми още 3 дни до 45-я ден), защото нямам съмнения в продавача.  :unsure:
Реално все още има шанс да се получи, но изтича срока ан Paypal за диспут.

Adrian:

какви са тия сантимент бе ,човек ? - нямаш пратка - повдигаш диспут : човекът си задейства пощшите и пратката или пристига или ти връщат парите ; особено ако е застрахована ...

mgirginov:
Ако не повдигнеш диспут, можеш реално да изгубиш и парите си и стоката. Продавачът носи отговорност да се оправя и в тези случаи.

hristo:
Да и аз си мислех да повдигна диспут. Още повече, че според нашите пощи проблема е дошъл от немските пощи, защото са изпратили пратката за Белгия.

zazo:
Ако продавача е наистина читав щеше сам да ти предложи някакво решение, преди да дойде крайния срок за диспут, щото много добре знае, че в противен случай те поставя на тясно. Имал съм няколко подобни случаи и читавите хора търсят решение преди да станат наложителни крайните мерки. С един англичанин директно си се разбрахме да изчакаме последния ден и ако нищо не е дошло да ми върне парите (той го предложи), така и стана. Само дето седмица и нещо след това поръчката дойде, преведох му парите отново.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия