Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (35/72) > >>

misho_tabakoff:
Гредоред направо се е получил.

Аз затова при пазаруване в интернет спазвам 4 железни условия:

1. Винаги плащам само и единствено с Paypal;
2. Пратките ВИНАГИ ми ги изпращат с препоръчана и застрахована услуга, независимо, че ще ми струва малко повече;
3. НИКОГА не плащам по банков път (ВЕЧЕ, защото се опарих с 450 паунда);
4. Продавачът да е с изключително висок рейтинг.

Точки 3 и 4 ги спазвам безапелационно, защото именно от птодавач със 100% рейтинг в еВау купих един двигател за кума ми, и познайте дали продавачът не ни изврътка най-нагло ...

еВау вдигнаха ръце и казаха, че щом не е платено през Paypal, те нищо не могат да направят.

Подадох жалба в Европейската комисия на потребителите, но оттам ми казаха, че техните действия са само доброволни. Ако продавачът откаже да съдейства доброволно, те не могат да направят нищо .... Зададох си риторичния въпрос за чий чеп тогава е нужна такава институция, но нейсе.

В момента препдприемам дейстив да заведа дело срещу този мил англичанин и да го навра там, където слънце не огрява.

ИЗВОД - внимавайте, но и винаги очаквайте някой да ви издебне отзад когато най-малко го очаквате ... тогава и боли най-много.

pach:
 :lol: :lol: :lol:

Както се казва - "Както и да се врАтиш - гъзо `се ти е отзад"
 :haha: :haha: :haha:

Мише, платил съм през PayPal, но процедурата по "рестото" ми е непозната,
тоест не ми се занимава - то  и един/два дена май остават (Kaufdatum: 29.06.12)
ама не ми е до парите - прежалих ги още като платих (20евро), ами ме е яд на мен си.
Не проверих отзивите (при 178 000 продажби) и платих 1,20 евро поща - колкото ми предложи продавача, сега знам защо ми предложи обикновенно, а не застраховано писмо. Иначе в писмо до сега от Немечко, съм рискувал (определено) и за поръчки,
които също се събират в пощенски плик, но са ми били над 100 евро, и никога не са ми се бавили повече от седмица.
Та така, майната им, ама ме яд най-вече за картичките - бяха от историята на БДЖ...

Цветовете са съмнителни...

А това съм почнал да го правя в Н0, щото имам снимката му и от другата страна:

Но ще си го довърша де...макар и без тази снимка в ръце!

misho_tabakoff:
Да, аз вече видях картичките, проследих неутралните ти отзиви ... красиво, и жалко, че така е станало.

Виж кога ти е било плащането. Ако са минали 45 дена - духаш супата. Т.е. трябва да си платил не по-рано от 15 Юли ... ама ти както пишеш, че си ги купил на 29.06, надали си влачил плащането повече от 2 седмици.

Пиши им на тия да ти върнат парите. Те могат да го направят в рамките на 60 дена от датата на плащане.

Успех с бъдещите сделки.

pach:
Платил съм на 1 юли...ще видя дали да се занимавам... тоест вече не става ...:bad:(след два дни - те си бяха sofort)
Благодаря!
:hi: :good: :ok: :friends:

София 70:
Под продажбата излиза съобщение , до еди коя си дата да отвориш дело .То може да се отвори до 40-ия ден .Пробвай все пак .

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия