Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone
Ebay
nik:
Не е проблем в сайта им на каталожния номер излизат два продукта аз лично от две години пазарувам и доста съм доволен и цените са по ниски от другите магазини от тях си взимам релсов път на цена за метър под 10 лева.
mitko0888:
--- Цитат на: nik link=topic=83.msg98206#msg98206 date=1421814382 ---Не е проблем в сайта им на каталожния номер излизат два продукта аз лично от две години пазарувам и доста съм доволен и цените са по ниски от другите магазини от тях си взимам релсов път на цена за метър под 10 лева.
--- Край на цитат ---
Нямам нищо против магазина. Колкото повече - толкова повече ...
ПС: Някой път ми става смешно - ще взема да пиша на Тилиг да си сменят каталожния номер на нашия вагон, че като кликна на вагона да го виждам него, а не камион.
ПС2: За релсите - в магазините в София (където по правило е най-къпо) 1 м Тилиг стандарт 890 мм струва до 8.00 лв. Пико е 8.40 за почти метър. Ако си поръчаш, предплатиш - ще ти излезе още по тънко.
nik:
--- Цитат на: mitko0888 link=topic=83.msg98208#msg98208 date=1421818065 ---Нямам нищо против магазина. Колкото повече - толкова повече ...
ПС: Някой път ми става смешно - ще взема да пиша на Тилиг да си сменят каталожния номер на нашия вагон, че като кликна на вагона да го виждам него, а не камион.
ПС2: За релсите - в магазините в София (където по правило е най-къпо) 1 м Тилиг стандарт 890 мм струва до 8.00 лв. Пико е 8.40 за почти метър. Ако си поръчаш, предплатиш - ще ти излезе още по тънко.
--- Край на цитат ---
Тук става въпрос за 1 метър не по малко във въпросните магазини не съм плащал по малко от 12,00 и чакам по два месеца от другия продавач дето мласка и преживя по телефона и по скъпо.
bazitov:
Странно място е това eBay
Днес реших да рискувам с това:
http://www.ebay.de/itm/Fleischmann-734072-SBB-DIGITAL-MIT-SOUND-/301477537804?ssPageName=ADME:X:DERP:DE:1123
Чудя се къде може да е уловката, проверих офциалния онлайн магазин на въпросния user - същия модел си го продава на всеизвестната цена от 269EUR, в липе в мометна е 284EUR. Прегледах му и рейтингите - продал е същия модел с другата ливерия на същата цена и клиента е оставил положителен отзив.
Ще пиша, като пристигне, но до тогава може би е интересно за хората в N да наглеждат въпросния търговец.
mitko0888:
Роко и Флм даваха някои неща на много ниска цена - до около 30-40% от официалната. Освен това имаха т.н. дилърски пакети, които спокойно можеш да пре продаваш по единично с доста по-ниска цена от официалната. Това беше до края на 2013, от 2014 насам не знам как е. Т.е. може и да няма уловка - човекът иска да си продава нещата и да прави оборот, а не да чака за макс. печалба от единична бройка.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия