Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (6/72) > >>

Adrian:
не , то и няма смисъл , братле ;) - купуваш нещо за 4 лв , а в най-добрия случай ще платиш още поне 30 лв по транспорт и такси ?

казвам , има смисъл примерно от обединена поръчка - няколко души - с един транспорт.
Или като купуваш  сам : много броя артикули - от един продавач.
Тогава цената става наистина по-ниска и си е делавера.

Например трима , от тук навъртащите се , скоро спечелихме 10 6 осни думкара на Роко ,
10 вагона - един транспорт - PayPal ! Е това си е сделка , на половин цена излизат.

KRAKOMOBILA:

--- Цитат на: Adrian link=topic=316.msg2818#msg2818 date=1205504057 ---не , то и няма смисъл , братле ;) - купуваш нещо за 4 лв , а в най-добрия случай ще платиш още поне 30 лв по транспорт и такси ?

казвам , има смисъл примерно от обединена поръчка - няколко души - с един транспорт.
Или като купуваш  сам : много броя артикули - от един продавач.
Тогава цената става наистина по-ниска и си е делавера.

Например трима , от тук навъртащите се , скоро спечелихме 10 6 осни думкара на Роко ,
10 вагона - един транспорт - PayPal ! Е това си е сделка , на половин цена излизат.

--- Край на цитат ---
Защо не ? Давам пример. Примерно ES499 или някоя br50,52,42, никой не наддава взимаш го за 4 лева, и до София ти стига за 30, какво му плащаш ?  :)

Adrian:

--- Цитат ---Защо не ? Давам пример. Примерно ES499 или някоя br50,52,42, никой не наддава взимаш го за 4 лева, и до София ти стига за 30, какво му плащаш ?
--- Край на цитат ---

е , ако си говорим за sci fi , аз повече харесвам Бредбъри ;)

XRISTO:
Значи то е по-добре да си разуча как става наддаването и да си правя сам търга.Щом спечеля-пращам си акаунта на някой от разбиращите,той се логва и плаща все едно от негово име и поема нещата в свои ръце.Досадно ще е за човека-посредник да се цигани от мое име дебнейки сделчици от рода на 15-20 евро , защото доколкото разбирам по-скъпите работи не си струват за мен - никога не съм си падал по уникатите,не я разбирам този вид фенщина.  ;D

А,щях да забравя да попитам най-важното:
То си е очевидно , че американският е с най-евтини и разнообразни предложения,но германският не е ли по-евтин като доставка?И защо в английския не намирам подобна секция и те как са с доставките?

Сaprycorn:
Един от големте проблеми, е когато някой друг плаШта вместо теб. Тогава сделката се "замразява". Не знам то4но какви са правилата, но много държат адреса на платеца да съвпада с този на игра4а.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия