Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (52/72) > >>

liro4605:
Щом такова информация ти е интересна да ти подам такава от БГ пазара.

Един познат купи 1брой за 1500лв и други 2броя за 2000лв.

Mironista:
Здравей Адаш,

Аз взех два броя за 1000 лева общо един 002 и един 125 - Задвижени

Поздрави

Mixy:
eBay "отсвирва" PayPal

vesti.bg

Популярният онлайн аукцион обяви, че се отказва от използването на PayPal като основна система за обработка на плащанията. Вместо това тази роля ще бъде поета от базираната в Амстердам компания Adyen. Тя е основана през 2006 г. и вече работи с Uber, Netflix и други големи имена и обработва плащанията в техните платформи.

Boris 2-12-4:
От около два месеца имам следния проблем:

Не получавам известия относно обявавянето в ибея на стоки, които съм запаметил като търся./ "Запаметени търсения"/. Преди получавах всеки ден между 20 и 30 съобщения. И други колеги имат този проблем. Колега стендов моделист от Канада, обаче нямал такъв, според негов роднина.

Имам следните въпроси:
1.Случва ли се и при Вас?
2.Какво сте предприели?
3.Какво предлагате?

Лошото е, от моя гледна точка, че ебей няма директен е-мейл за връзка.
Изредени са различни въпроси по които можеш да питаш по телефона, но е строго специфично. Били се специализирали да отговарят само на определен въпрос. А такъв за "Запаметени търсения" няма... :diablo:

pavlinbg:
Аз получавам уведомления дори по два пъти за един и същ артикул, който съм запаметил, че търся. Пробвай да направиш наново настройките за уведомяване в профила ти.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия