Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (9/72) > >>

zazo:
Сърдечно благодаря.
Тамън си бях харесал нещо, ама цената една съмнителна и това "Bastelmodell", започна яко да ме човърка, а тия немците хич не искат да говорят английски.

pach:
Интересното е , че мойта любима се върна от Германия миналата седмица , и както не ги харесва , бе принудена да ги похвали , че всички там до продавача на вестници и цигари на улицата знаят и говорят английски...
Иначе и аз съм решил да посъбера малко средства и да хвана някой от вас за един ден да напазарумваме от там (търговете в последния час) щото има добри неща в ТТ на приемливи (да не кажа евтини ) цени.
Надявам се някой от играещите в Ибей - да ми съдества със своя опит и познания  ;D ;D ;D

Жоро:

--- Цитат на: br118dosto link=topic=316.msg3833#msg3833 date=1208437530 ---Bastelmodell значи че е вероломно поломен и става само за чаркове или се нуждае от реставрация
--- Край на цитат ---
Любчо, не се бъзикай братле. Bastelmodel означава "кит за сглобяване". Практика на Конрад напр. е да продава готови платки и същите в наливно състояние, за сръчковци, които сами да си налепят елементите. По същия начин продава и някои вагони.

Сaprycorn:
Не се подлъгвайте с "ниските" цени в eBay. Нервите са много, повярвайте. Днес полу4их един вагон, който съм платил на 7ми март, преди 41 дни, трябваШе да повдигам диспут в ПейПал, да ескалирам диспута (неШто като съдебно дело) и 4ак тогава продава4а благоволи да ми го прати. Жоро има хубав магазин, Conrad са сравнително то4ни, та дори и "Малкият цум" е за предпо4итане пред eBay!!!!

Der Hetzer:

--- Цитат на: Жоро link=topic=316.msg3841#msg3841 date=1208442466 ---
--- Цитат на: br118dosto link=topic=316.msg3833#msg3833 date=1208437530 ---Bastelmodell значи че е вероломно поломен и става само за чаркове или се нуждае от реставрация
--- Край на цитат ---
Любчо, не се бъзикай братле. Bastelmodel означава "кит за сглобяване". Практика на Конрад напр. е да продава готови платки и същите в наливно състояние, за сръчковци, които сами да си налепят елементите. По същия начин продава и някои вагони.

--- Край на цитат ---

Много се извинявам за неволно поднесената дезинформация  :-\
Грешката е моя  ::)
Получи се объркване с някои сходни думи  :-X
А и отделно с тоя английски напоследък съм позабравил немския, а от време на време като имам време и италиански уча... :o
Такива сме ние гениите - разсеяни, да ни е простено  ;D

А колкото до темата и придържането към нея - в Ebay забелязах доста принудително (нефабрично) преработени Bastelmodell-и подобни на всеизвестния "антикварен локомотив", както и някои доста сполучливо променени електро-дизелови локомотиви (заб. да не се бърка с дизел-електрически), за които освен че трябва да си "сръчко" е нужна и голяма фантазия и доста импровизация за да възвърнат първоначалния си външен вид какъвто е бил според божия замисъл  :'(

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия