Магазини / Поръчки / Оказион | Shops / Orders / Bargains > Зона на търговеца | Retailer's zone

Ebay

<< < (2/72) > >>

XRISTO:

--- Цитат ---Аз съм ЗА.Търси се човек да пазарува.
--- Край на цитат ---

UP! Аз съм на среща.Ще ми трябват доста неща и не на последно място необходимите неща да си дигитализирам и управлявам към 4 лока за сега.  ;)

Adrian:
Хубаво , че се появи такава тема ;

напоследък доста българи се появиха в eBay и става много неприятно ,че се наддаваме помежду си !

По-старите кучета сме си дружинка и винаги играем заедно , предварително се разбираме 'ти играй за това , аз - за това' , до колко пари и т.н. - общо взето сме наясно кой-какво търси , до колко пари дава .

Затова помолих Tabakoff да се свърже чрез  мейл с някои от новопоявилите се , и веднага се оказа , че например ico_2008 е наш Христо от форума , който се оказа разбран човек и се стигна до разбирателство във връзка с появилите се Балканекспрес -сетове.

Безкрайно ми е любопитно кои са никовете и на други хора от форума - пазаруващи в Бея ? - за да може ако попаднем на познат ник в едно наддаване - да се свържем помежду си и да направим уговорка ....

щото няколко пъти се случва сами да  вдигаме цената на даден артикул , което е тъпо !!

Така че аре всеки пазаруващ в бея да си драсне Ник-а тук ? - за да се внесе някаква организация.

моят е  adlian_2007

Adrian:
Освен това не си мислите , че е ефтино да се пазарува оттам. Привидно може да се спечели търг с ниска цена и да си ислите ,че е далавера , но след рекапитулация се оказва друго ! - има транспорт , не по-малко от 32 лв , има банкови преводи пак горе долу толкова ( ако няма PayPal ) , има чакане , което е много изнервящо , има прецакани доставки поради небрежно отношение на пощите...аз например се видях в чудо с 2 вагона , платени ноември миналата година !! - още не можем да ги намерим в коя държава се , трябва да подаваме оплакване , да чакаме пари да се връщат....добре ,че е през PayPal , та има някаква застраховка ; ами ако си с банков превод - директно гърмиш - никой няма да ти върне парите .
Има 2-3 ма с PayPal ,  и аз ги ползвам да ми правят бидовете , но не съм само аз ...а си представете колко е изнервящо да си спечелил нещо за някой , да ти е дал парите , ти да си ги превел - и да стане такъв фал - нали човекът ще си търси парите  , а ти дефакто не си виновен...
сложно е бре !
В един момент си казваш '"що не си го поръчам при Жорето ?" ... чак  като ми каже ,че не може да ми го намери - го търся в Бея .

XRISTO:
Абе то не е едно,пусто!То са сгради , то са вагони,локове,хора , дървета,коли и въобще куп неща,които ако взема да ги купувам от магазин с нормални цени,май ще дам парици за един "Майбах".То ако ги имам-няма проблем,ама нали сме на една мизерна заплатица,добре че поработвам тук-таме частно,че да има за хобито.
Какво да ти разправям , сиромах човек - жив дявол. ::)

ivo:
съгласен съм с Адри ... моят ник е ivo_klimentov

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия