Други организации и клубове > Пловдив и региона | Plovdiv Area

Среща на 07.10.2008г.,гр.Пловдив

<< < (2/7) > >>

vania85:
 ??? ??? ??? Оги, гледаш ли кво става  ??? ??? ??? Все едно ние не сме от Пловдив  :o Да бяхте пуснали едно съобщение във форума, що ли  ;D ;D ;D Надявам се следващия път да ни информирате ако има такова мероприятие ;) Е хайде с критиките до тук  ;D Браво момчета, радвам се че сте поставили началото на нещо ново ;D ;D ;D

mill:
Малеее,Васкоооо,ми аз си мислех,че ти си оня Васко дето при Жоро ,сглобяваше модулите и си от Сф :-[ :-[.
Човече,Любо и Ники си говорят -"другия път при Васко ще идем"...аз си викам  -нали в магазина на Жоро се събираме,сега и при Васко....лелееее колко съм завеян :D :D Много сме виновни-признавам.Другия път и Борис трябва да издирим,човека с готовия макет ;)

vania85:
ОК Митко! Огнян (martzaro) също е от Пловдив. Мисля че има и още някой. Ще чакам да се обадите :) Нещата на снимките са страхотни :o :o :o

mill:
Ама задължително! И  още веднъж се извинявам от името на тези които се събрахме  на всички хобисти от Пловдив.Това,че не  знаехме телефони и адреси не  е оправдание,защото който търси -намира. :-[

Maktub:
Страхотно, поздравявам ви за тази първа готина среща, с пожелания да ставате все повече и повече, и да радвате всички тук с много добри новини, идеи и все по-зашеметяващи снимки  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия