Макетиране и техники на макетирането | All about layouts > Основни похвати в макетирането | Basic steps in creating a layout
Как се справяте с праха по макета ?
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=87.msg2386#msg2386 date=1204094073 ---Тая прахосмукачка в "Z" с пипета ли смуче?
Като я получиш , качи тук снимка - това наистина трябва да се види! ;D
--- Край на цитат ---
Говоря за вагон-чистач.
pach:
;D ;D ;D
Не се стягайте колеги (кой бе в "Z" ???), на живо не съм пипал "Z" но все ми се струва , че ако е просторен макет - може да си загубиш влака някъде из него ;D ;D ;D
toniemi:
--- Цитат на: pach link=topic=87.msg2417#msg2417 date=1204195866 --- ;D ;D ;D
Не се стягайте колеги (кой бе в "Z" ???), на живо не съм пипал "Z" но все ми се струва , че ако е просторен макет - може да си загубиш влака някъде из него ;D ;D ;D
--- Край на цитат ---
Няма проблем да разгледаш моят макет в "зет"на този адрес http://www.bgphoto.net/Albums.aspx?UserId=27802
Там са снимките и на макета ми в НО-БДЖ локомотиви.
Maktub:
А как почиствате колоосите на локомотивите и вагоните от натрупванена черни отлагания? На вагоните - някак си може да се справи човек с клечки за уши и въртене на колелетата на ръка, но локомотивите?
toniemi:
--- Цитат на: Maktub link=topic=87.msg3328#msg3328 date=1206838449 ---А как почиствате колоосите на локомотивите и вагоните от натрупванена черни отлагания? На вагоните - някак си може да се справи човек с клечки за уши и въртене на колелетата на ръка, но локомотивите?
--- Край на цитат ---
Аз лично,обръщам лока с колелата нагоре,с едната ръка допирам жичките до колелата,тока до край,с другата допирам парче ситна шкурка до въртящите се колела и те се излъскват до блясък.
Навигация
[0] Списък на темите
Премини на пълна версия